Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam pro piškoty Sedita

Od: vaclav123456 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím poraďte, kde se dají sehnat piškoty od Sedity v okolí Prahy 9. V testu měli nejlepší hodnocení, nikde jsem je zatím neviděl. děkuji Václav

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

3x

Mají je v Makru. Ale do makra musíte mít zákaznickou(podnikatelskou) kartu. Pokud nemáte, tak si ji někde půjčit.

Jinak opravdu sušenky od sedity jsou nejlepší. I přes vyšší cenu se dobře prodávají. Takové Mila řezy, nebo kávenky lidi kupují nejvíce. Jejich tatranky jsou lepší než české.

pohanka*
hodnocení

2x

My je bereme v Globusu v Čakovicích. Jednou za čas ale regály zřejmě úmyslně nedoplní, když chtějí doprodat piškoty z ,,Opavie,, protože ty nakupuje opravdu málokdo. Sedita nemá chybu a tyto piškoty si stále drží dobrou kvalitu.

Když už tam pojedete, tak si nakupte i maso /třeba i mleté/, mají moc dobré, též vepřová uzená pečeně s kostí /kotleta/ je vyzkoušená. U hovězího masa je to trošku horší, není až tak uleželé, jako někde v malém krámku, má být vlastně tmavé. Když porovnám, tak je Globusu přece jenom velký obrat a maso se tam moc neohřeje. Také mají dobrou konzervu lanšmítu /kromě jiného/, která je jejich výroba. Pozor, má určitou dobu spotřeby, tedy spotřebovat do. Jednu mám vždy v lednici, když se zrovna nechce vařit.

Jinak otevřeli u vstupu nové café. Tam můžete u dortíku, poháru chvíli posedět. Globus na mě působí jako příjemný a klidný obchod.

doplněno 08.06.16 22:54:

Piškoty kupujeme samozřejmě.

Jinak jsou levné. Opavie jsou naopak o hodně dražší.

vaclav123456
hodnocení

Děkuji za odpověď, mi jezdíme do Globusu na Černém Mostě, až budu mít cestu do okolí Čakovic, zajdu se podívat. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den. Václav

pohanka*

Špatná zpráva Václave.

Koupili jsme v Globusu piškoty vyrobené na Slovensku pro Globus pod značkou Korekt, na nepečený dort.

Bohužel tato poslední várka nmě zklamala. Velmi mě to připomělo piškoty Opavia vyrobené v polsku. Piškoty měly špatnou barvu, strukturu i čepičku nahoře. Byly pouze správně kulaté. Tak nevím jestli tato várka nebyla vyrobena v Polsku na objednávku Sedity pro Globus, nebo Sedita pořídila novou recepturu a nový stroj.

Možná hledat piškoty přímo ze Sedity - podívejte se na jejich firemní stránky v jakém obalu se jejich piškoty prodávají a ty zkusit ve slevách, letácích, kupi, apod.

hodnocení

2x

Moje rada třeba přijde pozdě, mezitím si už Vaše rodina možná na piškotech Sedita pochutnává. :)

Přesto: od 22. do 28. 6. mají piškoty této značky v akci v každé BILLE. Váha balíčku 240 g, z dřívějších 27,90 nyní stojí 21,90 Kč. Je to na letáku Billa.

Jistě u Vás v Praze máte prodejen Billa dost a dost, tak si můžete udělat zásobu. ;) Jaga.

vaclav123456
hodnocení

Děkuji za tip, dnes jsem si je v Bille koupil, mám pořádnou zásobu. Kolem tohoto obchodu sice jezdím, ale nakupavat tam nechodím, ani leták nedostáváme. Tak ještě jednou děkuji. Václav

hodnocení

0x

Podle tohoto testu piškoty Sedita nic moc : akcniceny.cz/...

hodnocení

0x

Výrobky Sedita sa vyrábaju len v Pečivárňach Sereď,Na tom teste boli vyrobené v Ilave,neznámou značkou,možno aj napodobenina.V minulom roku pravdepodobne došlo ku kúpe alebo zlučeniu s Figarom Bratislava.Inak tento produkt je na Slovensku bežné dostupný v potravinách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]