Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zklamani z dlouheho cekani

Od: ursulaubrecena odpovědí: 6 změna:

dobry vecer vsem,

premyslim jak zacit... Proste s manzelem jsme strasne dlouho (asi 4 roky) budovali domek. PO celou dobu byla hotova a obytna jedina mistnost. Konecne po letech i kvuli penezum ale i pres me nalehani, kdy jsem v te jedine mistnosti prezivala celou materskou dodelali nasi loznici - teda neni jeste uplne hotova ale uz skoro... Roky jsem na to cekala, koupili jsme nove povleceni, chtela jsem si tam uklidit, vyprat perinu - znate to... proste si ten darek hezky zabalit...cele to dopadlo tak, ze kdyz se ve vedlejsi mistnosti natiralo, usnula v tydle loznici dcera a i kdyz jsem opakovane trvala na tom, ze nechci aby se tam jeste spalo, trval manzel na tom, ze tam musim spat s ni... proste v provizoriu, bez poradny periny, s kartonem v posteli, s deckem ktery si tam jen uminilo spat a tatinek ji udela o co si jen rekne... tak nejak ted nevim ale ten muj darek je nejakej umolousanej. zadny novy periny, aroma olejicek,, jen smrad z natirani, zapraseny a neumyty parapety z brouseni a ja jak se roky tesila na novou mistnost nedokazu odpustit manzelovi, ze me donutil tam spat jen proto ze odmita budit decko, ktery tam usnulo pres muj nesouhlas...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. Uršulo, já bych z toho tak velký problém nedělala. Nedokážete manželovi odpustit, že nechtěl budit spící dítě a Vy jste se musela podřídit? Nevidím na tom vůbec nic tak špatného. Jste dospělá a toto je malichernost, kterou si jen otravujete život. Vždyť se nic tak zlého nestalo a že otec pro dítě udělá, oč si jen řekne...Toto bych mu nezazlívala. Vždyť jsou i horší otcové...Věřím, že Vám to zkazilo Vaše těšení se a očekávání, ale přesto to není věc, která by se nedala odpustit a zkousnout.

hodnocení

1x

dobry den, urcite mate svou hlavu, tak jste mohla malou prenest a bylo by. Musim se pripojit k vetsine radcu. Chapu, ze jste si to predstavovala jinak, ale nedokazat kvuli tomu manzelovi odpustit. Mejte radost z nove mistnosti a az bude dodelana, tak si udelejte oteviraci noc, klidne prestrihnete masli a uzijte si to. Myslim, ze neni nic spatneho na tom mistnost zacit ihned pouzivat. Take bydlime v novostavbe a kdyby zena se mnou nemluvila, protoze chtela vejit d mistnosti prvni, nebo ji nacincat, tak by jsem si asi klepal na celo. proste chapi to berou jinak a deti take. Deti chteji prozkoumat ihned to vidi a nebudou cekat na to, az bude mistnost za 14 dni zarizena

ron*
hodnocení

0x

Dobrý večer Uršulo.

Co na to říci. Jste matka, měla jste tedy dceru vzbudit nebo přenést do její postele. Máte svou hlavu, svůj rozum. Nenechte si tedy radit od manžela, jak a co máte dělat. Dceři jste nechtěla dovolit v nové nedodělané ložnici spát, měla jste tedy na tom trvat. Ale stalo se a podle mě to není až taková tragédie. Na slzy to určitě není. Prostě jste roky čekala na novou ložnici, těšila jste se, ale dopadlo to jinak. To ale přece nevadí. Až bude ložnice úplně dokončena, určitě se Vám tam bude dobře spát. Tak nebuďte smutná, na světě se dějí horší věci. Manželovi odpusťte a dcerce také. Přeji Vám lepší dny.

hodnocení

0x

Holčička měla asi také radost,že máte novou místnost,manžel ji chtěl tu radost dopřát a vy jste to myslím zbytečně zkazila.Co je důležitější,spokojenost a pohoda v rodině,nebo vonavé olejíčky?To víte chlapy a děti jsou jiní než ženy.Většinou takové věci,jako je vyšperkování místnosti neřeší.Mohla jste si to užít hezky postupně,Nejdříve si rodinou užít ,že už máte novou místnost a že budete jednou vzpomínat,že první noc jste tam prožili jako partizáni,pak mít radost,až by bylo všechno umyté a uklizené,no a nakonec,až by bylo všechno načinčané.

iz*
hodnocení

0x

Tak mně přijde rozumnější spát v nedokončené ložnici, než v místnosti, ve které se natíralo. Minimálně kvůli dceři.

darusenka*
hodnocení

0x

Dobry den, co kdybyste si tu novou loznici rozbalili s manzelem znovu. S hezkym povlecenim, olejickem, a krasnym milovanim. Sice to nebude prvni noc, v novem, ale prijde mi lepsi si premieru zopakovat, nez trucovat. Podle me celkem zbytecne ;)

At se v novem libi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]