Nejste přihlášen/a.
Krásný den , tak jsem si natrhala 40 květů krásného čistého bezu, koupila dvě kila cukru, kilo citronů a dvě kyseliny citronové... a koukám, že recepty se často liší :/ Někde vařit, jinde ne, někde více cukru, onde zase přidat gelfix, támhle nechat odstát na druhý den... a absolutně nevím, co teď
.
Poradí někdo, co je to nej? Držím se tohoto receptu recepty.cz/... , je to ok? Děkuji všem.
Např. recepty.cz/... - aha, ten máte...
nebo blog.veruska.cz/...
ale je toho samozřejmě více... podle libosti
Ale pozor, abyste z toho neměla jen "bezinkový cukr"... já mám radši tekutější...ten bohužel zase musí být v lednici, jinak se rychle kazí.
doplněno 08.06.16 14:40:jo - tady jsem to dohledal magdalenka.cz/... takový se mi líbil.
vařený cukr mi připadne moc "těžký"- prostě jen sladká voda s nějakou příchutí... Tato varianta mi připadne lehčí a pitelnější.. jak to jinak popsat.. Když se tam přidá ta máta, je to svěží pití...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.