Nejste přihlášen/a.
Mám pocit, že to celé bylo napsané jen k vůli této větě začal jsem vážně uvažovat o tom, že jí strčím penis do konečníku a pořádně se v ní vyřádím.
Řekla bych, že jakmile dívka zjistí co jste zač a oč vám jde, problém máte vyřešený a usmívat se na vás už nebude. Co na váš návrh na anál říká manželka?
Nechápu, proč řešíte svoje svědomí? Možná, že i vaše žena je na tom podobně, akorát že spíše funguje jako poskytovatel prostoru na to "strkání čehosi někam". Je mladá a krásná, takovým muži nadbíhají, však to znáte sám, že. A ona možná nemá sílu stále odmítat, zvláště, je-li v této oblasti zanedbávána, když tolik času trávíte v posilovně. Takže kromě krásné vaší muskulatury vás navíc budou zdobit i parohy.
Představ si tu svou krásnou mladou ženu, jak v práci, když jde na oběd, každodenně potkává krásného mladého spolupracovníka, který se na ni usmívá a chová se velice přívětivě. Tvoje paní je z něj vedle a jen přemýšlí, jak to udělat, aby jí mohl zasunout a vyřádit se...A Ty, paroháči, abys o ničem nevěděl.
Jak by se Ti tato vize líbila? Myslím, že asi moc ne. Když máš krásnou mladou ženu, věnuj se jí a nehledej ve svém okolí jiné objekty. Jinak Ti Tvoje krásná paní oplatí stejně a zbydou Ti jen oči pro pláč. A ostuda navrch. Inu, jak se do lesa volá...Pokud se hodláš chovat jako hňup, věř, že ti to Tvá paní jednou stejně oplatí. To je zákon akce a reakce. Jaga.
Své svědomí si můžete ochočit tak, že budete žít jen svým pudovým dráždivým zážitkům, jako jiné zvířátko, nebo v sobě vidíte člověka, který má svědomí na to, aby se varoval takovým věcem a upřednostnil větší hodnoty pro život, jako je rodina, manželka, děti, rodiče. Už nejste sám nyní máte zodpovědnost za manželství za rodinu. Záleží, jaký máte charakter, ale nezapomeňte, že v životě se všechno vrací, tak abyste pak nelitoval, to je už "pozdě bycha honit"...
Dobrý den, píšete, že máte mladou ženu, ale neuvádíte svůj věk. Takže, ta mladá dívčina možná jen ctí šediny a stáří - navíc je ohleduplná a slušná (ke starci). Být to v MHD, tak Vás pustí sednout. Zklidněte se, protože ona od Vás nic neočekává. Zdravím!
P.S. Všiml jsem si, že mladé a krásné dívčiny snad zásadně zdraví s úsměvem (a více tam není).
doplněno 02.06.16 15:48:lucie - to je právě to, že by se měl rozpoznat úsměv jako vlídnost a úsměv jako výzva.
A to je někdy pro muže velmi obtížné. Navíc je jim vštěpováno, že jsou lovci, tak loví.
Když loví, je to špatně - když neloví, je také špatně. Achjo .
lucie - jo, já vím, že to máte také obtížné. Já si nikdy nejsem jistý takovým tím úsměvem Mony Lisy - ten se dá pochopit různě (a že to mají některé ženské nacvičené dobře, je fakt).
bene máte pravdu,sice už jsem v katerogii 30+ takže to už není mladá dívčina,ale snažím se s lidma komunikovat mile a s úsměvem.Bohužel se to často nevyplatilo dostávala jsem zpětně pozvání,třeba v práci i psaníčka do skřínky,různé nabídky nebo si na mě potom zjišťovali telefon... a někdy jsem byla už zláto sakra člověk nemůže být milý?to si hned chlapi představí snadnou kořist?
Takže třeba ten dotaz je sranda,ale já v tom vidím kus reality.
bene-Když se neusmějem,tak jsme nafrňené rajdy a když se usmíváme tak jsme veselé "všemdajky"...to si fakt člověk nevybere
Svědomí zadupej do země a modli se, aby to neprasklo, protože pak Tě do země zadupe manželka! Mně se hnusíš už teď, jak o tom hnusně píšeš. Ani bych se nedivila, že si u toho děláš i dobře. Mně jsi teda svým dotazem nenadchnul a doma by ch Tě už vůbec nechtěla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.