Nejste přihlášen/a.
včera jsem psala dotaz,ale odpověd jsem dostala je nom jednu.Chci se zeptat čím si vzrušit vaginu kromě rukou?Hrozně je mi to totiž prijemny kdyz si tam dole něco delam.ale rukama mi to moc nejde.chtela bych spis naky predmet,ale ne vibrator-ten nemam.
Chtěla bych,aby jste mi tech napadů napsali co nejvíc.Předem děkuji
Nepokousej stesti.
Zchlupati Te dlane, vyschne micha, pohled se stane kalnym, budes se stale citit ospala, kuzi budes mit bledou, postihne Te krivice, vypadaji Te vlasy, naskace Ti akne, ohluchnes a nakonec se zblaznis a skoncic v ustavu pro psychycky narusene onanisty.
Ahojky,to,že nemáš vibrátor je chyba .Nikdy mi to nepřišlo,ale co ho mám,tak je to super.Udělám si co chci a jak chci a po svém,takže vřele doporučuju zakoupit.Dá se objednat i levnější do začátku :D,nemusíš mít hned nějaké drahé dělo,to si pořídíš časem,až bez něj nebudeš moct být
.Tak si to užívej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.