Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vzrušit

Od: majuska odpovědí: 13 změna:

včera jsem psala dotaz,ale odpověd jsem dostala je nom jednu.Chci se zeptat čím si vzrušit vaginu kromě rukou?Hrozně je mi to totiž prijemny kdyz si tam dole něco delam.ale rukama mi to moc nejde.chtela bych spis naky predmet,ale ne vibrator-ten nemam.

Chtěla bych,aby jste mi tech napadů napsali co nejvíc.Předem děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nebudu chodit kolem horké kaše. Pozveš mě?

slonbonjohn*
hodnocení

2x

No, dobrej je drátěnej kartáč, ale lepší je lyžařská hůlka - bacha, musí tam být ten věneček, jinak zajede a je malér.

hodnocení

2x

Nepokousej stesti.

Zchlupati Te dlane, vyschne micha, pohled se stane kalnym, budes se stale citit ospala, kuzi budes mit bledou, postihne Te krivice, vypadaji Te vlasy, naskace Ti akne, ohluchnes a nakonec se zblaznis a skoncic v ustavu pro psychycky narusene onanisty.

hodnocení

1x

Neb jak píše paní Blanca. Jen tak dále. Jak praví klasik, Orej pole své, ušetříš pluhu mého pro pole jiná.:D

kulturista*
hodnocení

0x

Okurku.Salatovku*smich*

hodnocení

0x
Okurka je dobrý nápad...možná ještě mrkev, jablko, taky by šly konce brokolice, omyté brambory,zmrzlý banán, mango, tvrdé jahody, malé hlávkové zelí, cukina, malá dýňě, lusky z hrachem, paprika, kořen petržele, pórek, ředkev, činské zelí...je toho hodně, pokud jsi z baráku a ne z paneláku tak se inspiruj zahrádkou..:D *smich* *haha* *vtip*
jabraka*

Hangare,a co pejsek,foxterier?

JABR

luk*
hodnocení

0x

Ahoj :)

"trénuj" si to s prstíčkama :)

Ty budeš mít vždycky a všude u sebe :-D

samsa
hodnocení

0x

Pokud jsi vzrušivá zvenčí - čili doteky na poštěváčku, tak výborná je správně namířená sprcha. Je to úžasné, ale pozor na spotřebu, při dnešních cenách vodného a stočného, abys nezruinovala domácnost *smich*.

gerrik*
hodnocení

0x

A co takhle zkusit chlapa? *smich*

Nebo zenskou*palec*

hodnocení

0x
Já sem rodu hermafrodit...*smich*

blanca*
hodnocení

0x

Ahojky,to,že nemáš vibrátor je chyba :(.Nikdy mi to nepřišlo,ale co ho mám,tak je to super.Udělám si co chci a jak chci a po svém,takže vřele doporučuju zakoupit.Dá se objednat i levnější do začátku :D,nemusíš mít hned nějaké drahé dělo,to si pořídíš časem,až bez něj nebudeš moct být *ua*.Tak si to užívej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]