Nejste přihlášen/a.
Dá se na zapékané brambory použít jogutr (holandia) místo zakysané smetany?
Už jste to někdo takto dělal?
Děkuji.
Dobrý den, vzhledem k tomu, že internet nabízí i tento recept, tak to možné je.
Používá se kysané zelí + jogurt. Zdravím!
doplněno 30.05.16 17:42:nadeje.estranky.cz/... recepty.eu/... recepty.vareni.cz/...
doplněno 01.06.16 15:36:slzicka - tak, jak Vám to chutnalo (pokud již bylo zapečeno)?
To je zajímavé, to neznám. Na vymaštěný pekáček nasypu syrové brambory nakrájené na plátky, posolím popepřím, zasypu nakrájenou cibulí a klobáskou nakrájenou na plátky a zasypu zase bramborami. Peču cca 30 minut. Pak rozkvedlám vajíčko v mléce a zaliju. Ještě nechám cca 10 minut. Kdy dáváte tu smetanu nebo jogurt? Vyzkouším. Proč ne?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.