Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnouci videa pro muže jako Jillian Michaels

Od: alzbeta2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den vsem.
Slyšela jsem o cvičení Jillian Michaels. Jsou to videa na youtube a pro ženy.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je neco takového i pro muže,aby jsme mohli cvičit spolu s manželem - opět nějaké videa.
Jillian má několik levelu a cvičí se každý den 20-30 minut.
Děkuji za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Manžel může cvičit klidně s Vámi Jillian. Videa má různá. 30 Day shred nedávno cvičil i jeden reportér zpráv a opravdu při cvičení zhubl.. Jen už nevím, na kterém programu to bylo, ale není to dlouho..

hodnocení

1x

Zdravím.

Nechápu,proč se v tomto nádherném,jarním období chcete zavřít do místnosti a cvičit tam.

Běžte ven,choďte na dlouhé a svižné procházky,nebo jezděte na kolech,na inline bruslích,hrajte tenis,pinčes,badminton,atd.,atd.

Tělo se daleko lépe okysličuje a zbavuje se toxinů,čímž se samozřejmě daleko lépe hubne.Čím více vzduchu,tím více zdraví.A zcela určitě Vás to bude více bavit.O manželovi ani nemluvím.

lucie*
hodnocení

0x

Ano,coklit má pravdu.Proč y to nemohl cvičit i muž?jak byly děti malé a nedostala jsem se ven,tak jsem to zkusila a opravdu souhlasím s tím reportérem co to taky zkoušel.Funguje to.Pokud se bude muž cítit ,že je to pro něj nuda,Jillian má i jiná videa,která jsou už vyšší levely a cvičí s ní i muži.Venku je sice hezky,ale né každý si umí sestavit cvičební program sám,bez vedení jen tak navenku.Každopádně pokud se dostanete na 3level,tak ten už je lepší cvičit venku nebo v domě. V bytě ty poskoky,výskoky *tanec* nejdou.Jedině v přízemí.

doplněno 25.05.16 22:31:

třeba tohle už je maso *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Jillian

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]