Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace a menstruace

Od: paka85 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, v úterý nastupuju do nemocnice a ve středu mě čeká operace palce na noze. Problém je, že jsem to dnes dostala. Nebudu se muset na tu operaci úplně svléknout? Nebude to nějaký problém? Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.

Nebudete se muset úplně svlékat.Řekněte to sestře.Dostanete andělíčka a kalhotky si necháte,samozřejmě.

doplněno 21.05.16 12:23:

Byla jsem pětkrát na operaci s nohou.Kalhotky v době menstruace jsem měla samozřejmě na sobě.

paka85
hodnocení

Já když jsem totiž byla před pár lety na operaci zubů, tak jsem se musela celá svléknout. Tak nevím :/ Celkem se bojím, aby mi tu operaci nezrušili, protože ve škole mám už vše zařízené, že tam už chodit nebudu. Ale když mi ji zruší, tak to bude blbé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]