Nejste přihlášen/a.
Pomáhá vypilovat podélně uprostřed nehtu rýhu, nehet se snaží opět zesílit a stáhne se k do té rýhy. Druhé, odborné, řešení je navštívit pedikérku, která dává na takto postižené nehty bezbolestně rovnátka a to funguje skvěle. Je to takový tenký drátek. Už to dělá hodně pedikérek, spousta jich je na internetu, jen se podívat, která je nejblíže.
1x
Dobrý den, momentálně řeším stejný problém. Zajdite k chirurgovi, palec opichá injekcí (to asi nejvíce bolí), kus nehtu ustřihne, dá nějakou mastičku, zaváže a jdete domů. Asi za 3-4 minuty je vše hotové
Většinou za týden kontrola. Já na tom byl už dvakrát a zřejmě půjdu potřetí.
Můžeš to zkusit i sám doma, ale většinou je to bez úspěchu. Možná to zní bolestivě když ti bude stříhat nehet, ale neboj nic to není ![]()
1x
Zdravím. Sežeňte si roztok Rivanol, používá se v chirurgii proti zánětům. Natřít, zavázat bez přístupu vzduchu a vody na dva, tři dny, potom sundat a podle potřeby zopakovat. Pozor, barví. Vytáhne hnis ven, já díky němu nemusela na operaci s brutálně zarostlým nehtem.
0x
Nesmíte ho nechat zarůst,hned jak to začne jen trochu bolet,tak ustřihnout. Odmočím nohy a jak nehty změknou,zastrčím malé manikůrové nůžky ze šikma špičkou ven mimo nehet,odtlačím kůži a špičku vystřihnu. Nehty mám tedy ostříhané dokulata,protože při rovném zástřihu se mi ty špičky nehtu začnou hned kroutit a zabodávat do masa. ,,Zákrok,,si dělám zhruba 1 za měsíc.Brácha je jinej,,sadista,,ten si to ,,pižlá,, žiletkou!
0x
manžel měl zarostlý nehet...našel si opravdu dobrou pedikérku a ta si s tím poradila, přestože to měl ošklivé.
Ted tam chodí 1 x za měsíc a udržuje mu to v pořádku, aby se už to nestalo. Je moc spokojený.
- Bolavý, hnisavý a možná zarostlý nehet
- Zarostlý nehet - jak to mám léčit?
- Zarostlý nehet - co mám dělat?
- Zarostlý nehet-rady
- Jak na otlak - zarostlý nehet?
- Zarostlý nehet na noze - kam s tím jít?
- Zarostlý nehet
- Zarostlý nehet
- Zarostlý nehet
- Zarostlý nehet
- Zarostlý nehet
- Dlouhodobě zarostlý nehet
- Zarostly nehet
- Zarostlý nehet
- Zarostlý nehet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.