Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přírodně stáhnout barvu z vlasů?

Od: nobody* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám vlasy obarvené na tmavě hnědou a konce jsou až černé. Chtěla bych jí ale zesvětlit cca. na středně hnědou, ale nechci používat peroxid. Četla jsem, že se prý používá citrón nebo například heřmánek...nezkoušel to tu někdo? Ráda bych slyšela názory, než si vlasy dobrovolně něčím takovým vysuším :D
Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím.
Má kamarádka /hnědovláska/ si začala vlasy oplachovat pravidelně heřmánkem,až docílila blond barvy.
Přesně nevím jak dlouho,ale vlasy má opravdu velmi hezké a nevysušené.
Heřmánek je bylinka,takže zničení nehrozí.
S citrónem se to také dělá,ale tento postup a výsledek neznám.

hodnocení

0x

Když ještě nebyly laky na vlasy, loužičku citronu na dlani, jsem používala jako tužidlo, do mokrých vlasů. Na vlastní barvu to nepůsobilo.

Heřmánek nepomůže - ani citron te je na zpevnění to je pravda...heřmánek tak jedině pravé blondýně rozjasní ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]