Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezdařená epilace

Od: makata odpovědí: 2 změna:
Ahoj, včera jsem dostala epilátor. Ihned jsem ho večer vyzkoušela a přirozeně jsem měla nohy poté rudé a tak jsem chladila a poté namazala nohy krémem. Jenže když jsem se dnes ráno probudila a sáhla si na nohy, byli struhadlo. Já si říkám, vždyť mi to vytrhavalo celé chloupky, jak je možné, že mi přes noc tak rychle dorostly? Děkuju za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

To spíš vypadá, že se chloupky cibulkami nevytáhly, ale spíše se zpřetrhaly.

Teprve se s přístrojkem učíte pracovat, podívala bych se na nastavení epilátoru a způsob užití, případně nějakou radu, jak kůži připravit před procedurou.

Jojo, mně se to taky stává, mám chloupky jemné a trhají se. Chce to vychytat techniku, aby se trhaly i s kořínky - mně pomáhá jet pomalilinku, zdola nahoru a trochu naklonit epilátor. Vyzkoušejte, vychytejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]