Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u svého gynekologa mi bylo řečeno, že 3 hodiny před ani po užtí antikoncepce si nesmím vzít jiný prášek. Antikoncepci si beru teda pravidelně v 7:00 hodin ráno a prášky žádné neberu. Ale vzhledem k tomu, že jsem začala hubnout a posilovat, tak jsem si pořídila L-Carnitine a pro rychlejší spalování bych si to měla brát i ráno nalačno. A proto tady píšu, zda si myslíte a nebo máte nějaké zkušenosti s Carnitinem a zda-li to mám brát jako lék?
Jelikož nevím, jak to chodí s posouváním antikoncepce a nějaké 2-3 hodiny moc se mi do posouvání nechce. Zajímaly by mě názory a nebo zkušenosti ostaních.
Budu ráda za jakoukoliv radu.
Být vámi, tak to vůbec neřeším. Děláte si zbytečný stres.
Na druhou stranu si myslím, že Carnitine a jiné nesmysly byste jíst neměla. Stejně vám nepomůžou.
Carnitine mi v minulosti dost pomohl.
Ale momentálně mám jisté obavy no :D a jak to myslíte, že bych to neměla řešit? To posunutí či to, že to můžu užít ráno a nebrat to jako lék?
Jinak děkuji za názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.