Nejste přihlášen/a.
Je mi 20 let nikdy předtím jsem s ženskou nebyl. Teď zažívám první zkušenosti. Jsem asi půl roku s holkou a poslední 2 měsíce máme sex. Ona bere hormonální antikoncepci. Ale netuším její název. To snad nevadí.
Já mám ze sexu vždycky docela strach znám pár holek v okolí co otěhotnělo už ve 20. Vadí mi u přitelkyně 2 věci: prášek si bere ráno kdy se jí zlíbí. Jednou v 7 pak třeba o víkendu vstaneme až v 10 tak si ho vezme až v 10. Jako vždycky je to hned ráno když přijde do kuchyně kde máme léky. Ale to rozmezí kdy to bere je třeba +- 4 hodiny. Není to problém?
A ta druhá věc. Moc těm práškům nevěřím všude se píše že mají riziko selhání 1 až 2 procenta což mi přijde docela dost. Takže se prostě vždycky při sexu bojím a hlídám abych se neudělal do ní. Jenže i když jí tohle řeknu tak se jí to vysvětlení příliš nelíbí. Prostě jí to přijde divné a chce abych vyvrcholil v ní že je to přirozené a mnohem víc si to celé užije. Nejhroší je že tohle je asi jediná věc na které se neshodneme nebo nedohodneme. Tak mě zajímá jestli když pravidelně, teda tak jak jsem napsal výš, bere ty prášky jestli se bát nemám nebo je jistota udělat se prostě mimo. Samozřejmě že je to mnohem příjemnější nemuset to hlídat a zůstat vevnitř ale docela se toho prostě bojím. Ale k čemu by pak zase ta antikoncepce byla..
Zdravím."prášek si bere ráno kdy se jí zlíbí" - hoďka nevadí, ale čtyři hodiny už se mi zdá dost. Většina HA se má brát co nejpřesněji, aby byl zručen nevětší účinek."Prostě jí to přijde divné a chce abych vyvrcholil v ní že je to přirozené a mnohem víc si to celé užije" - to je bohužel riziko povolání. Buď si to bude užívat a bude si vědomá i případných následků, anebo oželí ejakulaci dovnitř a bude to o něco bezpečnější."Ale k čemu by pak zase ta antikoncepce byla" - proto píšu o něco bezpečnější, i preejakulační tekutina (když je chlap vzrušený, z penisu vychází tato tekutina), obsahuje spermie. Krom sexuální abstinence nic není 100%. Kondom může prasknout, HA selhat a tak dále. Když sexujete, musíte počítat s případnými následky, i pokud máte ochranu.
1. Píšete +- 4 hodiny (to by bylo mezi 3 v noci až 11 dopoledne). Pokud si bere HA mezi 7-10 dopoledne je vše OK a není žádný problém.
2. Počet selhání se uvádí jinak. Procenta se v tomto případě počítají jinak. Není třeba se obávat sexu a ejakulovat můžete do partnerky bez jakýkoliv obav, pakliže jde skutečně o HA. Divím se, že nejste chopen se podívat na název HA a přitom máte obavy ze selhání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.