Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní šampon na vlasy

Od: lima odpovědí: 6 změna:

Zdravím, můžete mi poradit nějaký dobrý šampon, po kterém nestojí vlasy? Možná to vypadá jako blbá otázka, ale syn má kratší vlasy a pokaždé co si je umyje šamponem, asi den, nebo i dva mu stojí malé vlásky na celé hlavě. Dost ho to štve, v drogerii se mu smáli, že nic takového žádný šampon nedělá, ale doopravdy to tak má. Může to být i tím, že si špatně stříhá vlasy? Nestříhá se strojkem, vždy pouze nůžkami.

Předem vám děkuji za radu, na tuhle zvláštní otázku :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi má jemné vlasy a je dost možné, že je to také střihem. Nosí ježka, nebo jak je ostříhaný? Píšete vlásky mu stojí na celé hlavě. Co sem dát fotku. Šampon vlasy odmastí a odlehčí, je to normální jev. Píšete, že se stříhá nůžkami. To se stříhá sám? Možná by mohl vyzkoušet profesionála, aby mu udělal nějaký střih.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jeden den po umytí vlasy prostě lítají, ať je umyji čímkoli. Další den už získají přirozenou mastnotu a drží. Takže "umastit" nebo použít nějaký gel.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to žádný šampon nezvládne - syn má zřejmě jemné a tenké vlasy.

Znám to také, resp. když jsou delší, tak lépe "klesnou" k hlavě. Takže, raději pustit delší vlasy (a po umytí nefénovat - je to horší). Zdravím!

P.S. Trochu to zlepší, když se vlhké vlasy po umytí hned učešou a přimáčknou k hlavě.

hodnocení

0x

Šampon nepomůže. Zkusila bych olej na vlasy. Ale takový, který vlasy neumastí. Zní to asi divně - olej, který neumastí. Ale existuje. Např. Inca oil.

Mám s ním velmi dobré zkušenosti. Sama mám vlasy těžké a nepoletující, ale celkově ho považuji za skoro zázračný na spravení kvality vlasů.

Je dost drahý, v drogerii by mohli poradit levnější variantu.

mp*
hodnocení

0x

A používá po šamponu kondicioner? Já si po umytí hlavy šamponem nedat na vlasy kondicioner, tak to neučešu a stojí mě taky. A to je mě 50. Nejlepší kondicioner mají v Makru - asi kilový kyblík za cca 80 kč s kokosovou vůní (dokonce ho občas používá i má náročná dcerka). Ten mě vydrží min. rok. Babičky zase používaly různé olejíčky, už si nepamatuji názvy. Opravdu kondicioner prostě vlasy zvláční, to není žádná reklama.

hodnocení

0x

Každý šampon, který dobře umyje jemné vlasy, nevyřeší jejich vlastnosti. Budou lítat. Je dostatek přípravků na ošetření vlasů po umytí. Právě proto, aby neelektrizovaly, nebyly přesušené, nebyly křehké a držely účes, aniž by vlasy byly mastné nebo ulepené. Je to oplachová i bezoplachová péče. ;) Ale myslím si, že byste se měla poradit s prodavačkou v drogerii. Protože šamponů je celá řada a rozdíl v nich je velice citelný. Některé opravdu vlasy načechrají a jiné jim dodají lesk. Prodavačka bude vědět. A když, tak vám nabídne nějaký přípravek po umytí. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]