Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte nějaké osvědčené prášky na ztrátu hubnutí?
Dobrý den, většina těchto preparátů je na bázi odvodnění těla - ztratíte hmotnost, ale jen dočasně. Osvědčený "prášek" je - více energie vydávat a méně přijímat. No, nebo jinak - méně jíst a více se hýbat. Zdravím!
Osvědčené prášky na ztrátu hubnutí? Asi jste chtěla prášky na ztrátu kil-na hubnutí. Nejsou žádné takové prášky. Kdyby byly, tak by nebylo obézních lidí. Nikdo nechce být tlustý, ale nerad si odřekne to co mu chutná a co mu způsobuje nadváhu. Je to o jídle, o pohybu. Žádné zázračné pilulky Vám nepomohou a ani nejsou. Přichází léto a s ním i spousta zeleniny. Klidně si večer dejte dva tři kedlubny a pomalu je chroustejte, třeba jedno vařené vajíčko k nim. Žádný tučný salám, nebo housky s máslem. Nejezte hamburgry a taková svinstva, neobjednávejte pizzu. Já vím že to chutná, ale to je obrovský přísun kalorií, které nespotřebujete. Já teda nevím jak se stravujete zrovna Vy, ale vidím to kolem sebe. Tady frnčej večer auta s donáškou takového jídla kolem mne a také vidím výsledek takového stravování. A pak klidně řeknou, já ale skoro nic nejím a pořád tloustnu, ty se máš, protože máš dobré spalování. Nemám lepší spalování kalorií než oni, jenom prostě nejím stejné potraviny. Jde to, věřte mi. Stačí vzít rozum do hrsti ani se nemusíte nikoho vyptávat a platit za nějaké sestavování jídelníčku. Omezte tučná jídla, vynechte moučná jídla, naučte se jíst zeleninu v jakékoliv podobě a uvidíte, že zhubnete.
To mi připomnělo ,,prášky proti početí,,vzít si obyčejný acylpyrin a dát mezi kolena a držet a držet,aby neupadnul! Takže dát si jednu lentilku mezi zuby a držet,nejíst a pusu už vůbec celý den neotvírat! Žádné prášky nefungují,pouze vyvážená strava a pohyb!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.