Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..moc se omlouvám že otravuji ale už 5dni mě šílene bolí zuby a už mi to stříli až do hlavy...u zubaře sem byla již dvakrát...poprve mi ten zub otevřel a vyčistil a poslal domu..druhy den sem vyhledala noveho zubaře a ta mi nasadila atb už jsou to dva dny a atb pořad nic...prášky na bolest nezabíraji a nemužu se pořad dopovat že jo...každy dvě hodiny se bolest vratí a ja už nevim co stim...pokaždy si vemu prášek a čekam až zabere ale to denne snim hodne prášku...dostala sem Dalacin C..má někdo skušenost stim že opravdu pomohl?muj zubar jě v ordinaci až v pátek tudíž musim vydržet..
Dobrý den, zkuste ještě "babskou" radu - koupit si čerstvé koření hřebíček a ten opatrně cumlat a pokusovat. Prý je to na bolest zubů dobré, resp. uleví se. Zdravím!
P.S. Snad existuje i hřebíčkový olej - a tím se bolavé místo v ústech potírá.
Já jsem měla zánět okostnice ,antobitoka Clacid 500,bolest to byla šílená 3x mi čistili kanálky a i přes injekce to bolelo šíleně.jediný prášek proti bolesti který mi pomohl byl obyčejný brufen...6x denně.Když mi čistili kanálky (jen) u zkaženého zubu,tak to s ijnekcí nebolelo vůbec.Musíte vydržet,já tenkrát trpěla asi 3 týdny...ten hřebíček jsem taky zkoušela a nepomohl...chodila jsem po bytě a nemohla bolestí spát...tak držím palce,ať to co nejdřív přejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.