Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, "tam dole" myslíte okolo přirození? No, u žen je to snad bezpečné, ale u mužů to chce být více pozorný. Většina lidí (která má tuto potřebu) používá ostré a nové holítko + pěnu na holení. Proč Vy ne? Zdravím!
No u chlapa bych to fakt nedělal :D
a) jsme v tomto srabi, hrozně to musí bolet, stejně jako jiné podobně věci jako vosky atd..
b) nějak mi uniká, proč by měl být borec oholený tak moc dohladka, imho by to vypadalo divně
Jo u holek je to jiný Ty když mají chloupky tako odstraněný, tak je to hned úplně o něčem jiným. Už jsem takové zažil a jen teda do dnešní doby nevím, jestli to fakt měly vydepilovaný, voskem nebo snad zainvestovaly do odstranění laserem.
holim se ostrym holitkem na sucho (asi tezko z baleni 12ti holitek za 50Kc ), pomalu, klidne i proti srsti, nikdy nemam zadne pupinky atd, mimochodem strniste mi u zeny vubec nevadi, kdezto koberec plny rekneme vseho mozneho behem dne, ne dekuju pekne... s chuti vymenim za partnerku na monitoru, ikdyby slecna byla sebekrasnejsi.
Jinak pro zenu je lepsi to nechat okolo nastroje bud trosku delsi a nebo to poctive vyholit do hladka predem, respektive ten, kteremu to trva par minut to nemusi resit, ale hodinka a vic na struhadle je pro pipinku likvidacni... pak je lepsi to mit vpredu zarostlejsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.