Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam spoustu napadniku

Od: kikinkaaaaa14* odpovědí: 3 změna:
Potrebuju poradit.Je mi 14 a chodi za mnou porat nejaky kluci a ja nevim jak se nekterych zbavit protoze vsichni chteji se mnou chodit jenze ja kluka mam a kdyz jsem to nekolika rekla ze je to nezajima atd.No a ja to nechci rict memu klukovi protoze ten by se asi nastval a rozesel by se se mnou.Co mam delat? mam toho nejak vyuzit?:D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Snad jen si pořád držet toho svého a ostatní neustále odmítat :)
Jó, to byly časy...14 let...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hm, mě je teda trochu víc, holky si mě ale ani nevšimnou... :) Snad bych ti jen doporučil situace nijak radši nevyužívat - kluci by se nakonec na tebe mohli domluvit... a nakonec bys neměla žádnýho...

pet*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nazdárek, buď ráda, že máš tolik nápadníků a užívej si to. Ale racionálně, samozřejmě:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]