Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plněné sýrové bochánky

Od: susenka odpovědí: 5 změna:

kdyz jsem byla mala,tak babicka delavala nejake asi syrove bochanky plnene necim,uz si to tak nepamatuji,ale myslim tam byl naky salam,kecup a dal nevim,jako decko me tahle chut chutnala a dodnes na ni vzpominam,rada bych si to udelala sama,ale ani nevim jak se to jmenovalo a co tam presne bylo,poradite pokud znate neco podobneho,me to i chutnalo jako kdybych tam citila i kvasnice ale uz to presne nevim,dekuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Ráda bych poradila, ale nemohu přelouskat váš dotaz neboť nepíšete háčky, čárky ...

Chcete něco ze SYROVÉHO těsta ( to nevím co je) a nebo ze SÝROVÉHO ( těsto se sýrem)?

doplněno 09.05.16 20:59:

Já plněné rohlíčky dělám buď s listového těsta a nebo klasické těsto na pizzu. V obou případech se sýr dává do náplně a ne do těsta. Víc nevím a neumím.

susenka
hodnocení

moc se omlouvam,neumim moc psat na klavesnici,ucim se,ale casem na to dojdu,jinak to bylo asi testo se syrem a nejake suroviny v tom,pamatuji si jen ten kecup a nejaky salam,zadne skubanky to nebyli,davalo se to spis jako k veceri,nebo k rychlemu pohosteni

Sušenko, a jak byla stará vaše babička? Ptám se proto, že od toho by se dalo už vydedukovat co se tenkrát v té době běžně vařilo. jestli to je nějaký recept z novější doby, což podle toho jak to popisujete odpovídá. Třeba moje babička kečup vůbec neznala, neexistoval.

susenka
hodnocení

moje babicka uz kecup znala,byl to starsi recept z jeji doby,mela to i z nejaky knizky,ale znate aspon neco podobneho na ten styl,zkusila bych to,vim ze ten jeji recept uz nikdo nemuze znat,protoze me bude 40let,ale myslim klidne i recept novodobejsi,podobny,rada se priucim

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná zkuste recept viz odkaz - náplň můžete "doladit"dle svého. Zdravím!

P.S. A nemyslíte spíše škubánky?

receptyonline.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]