Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Batole snědlo co nemělo, stane se mu něco?

Od: chri* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, dnes jsme byli na náměstí, kde bylo pochopitelně plno lidí, končila tam několika denní akce. Jedli jsme se synem langoše, akorát když jsem mu uloupávala kusek, tak malej v tom chvilkovém momentu, se ohnul a strčil do pusy kusek hnusnýho rozšláplýho, zašedlýho langoše, co tam už asi nějakoiu dobu byl... Chvilku před tím, se tam bez bot pohybovala ožrálá bezdomovkyně, páchnocí močí.. skvělý..

Moje otázka zní, může se mu něco stát? Děkuji za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, běžně si děti cpou do pusy hlínu, žížaly, kamení, písek, trávu pomočenou od psů... a nic se nestane. Imunita si poradí ;).

jh®
hodnocení

1x

Z langoše usmaženém na kdo ví čem by bylo špatně i mně... a to už padesát let nejsem batole. :-D

Ale vážně, myslím, že to přežije, co vy víte, co si venku potají strčí do pusy, když se nedíváte. Jako dneska, že? ;)

hodnocení

1x
Ahoj.
Nic se mu nestane,buďte v klidu.
Říkáte kousíček...
Co my víme,čím se ládují naši špunti,když je nevidíme a jsou v pořádku ;)
Ale langoše mu příště nedávejte.
Je to smažené na starém oleji a tučné a nezdravé !

figurek*
hodnocení

1x

jj, byli dva vegetariáni, měli psa a malé mimino. Aby bylo mimino pěkné a zdravé, tak ho krmili správným a nastudovaným vegetariánským stylem. Pak ho jednou přistihli, že ujídá psovi granule. Taky se mu nic nestalo.

Naše mladá jako mimino snědla celé plato B komplexů. Co jí na nich chutnalo, to netuším. Taky se jí nic nestalo.

Mě ve věku asi tří let chutnala syrová vajíčka. Chodil jsem na ně u babičky do kurníku. Vzal jsem vajíčko, rozklepl a vypil. Taky se mi nic nestalo.

Radím : Zachovejte klid. Klukovi se nic nestane.

lidus*
hodnocení

0x

Moje sestra ve dvou letech snědla žížalu a kuřince, přežila to bez problémů. Hlavně nezmatkovat, maminko.

fex
hodnocení

0x

Já myslím, že je nutné aby se dítě trochu zašpinilo a vytvořilo si imunitu. Každopádně batoleti dávat smažený langoš. No to je hnus.

beluska*

Langoš mu nedali, sebral ho rozšlápnutý ze země.

martinaa*

Ehm, "Jedli jsme se synem langoše, akorát když jsem mu uloupávala kusek..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]