Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsme byli na náměstí, kde bylo pochopitelně plno lidí, končila tam několika denní akce. Jedli jsme se synem langoše, akorát když jsem mu uloupávala kusek, tak malej v tom chvilkovém momentu, se ohnul a strčil do pusy kusek hnusnýho rozšláplýho, zašedlýho langoše, co tam už asi nějakoiu dobu byl... Chvilku před tím, se tam bez bot pohybovala ožrálá bezdomovkyně, páchnocí močí.. skvělý..
Moje otázka zní, může se mu něco stát? Děkuji za odpovedi
Z langoše usmaženém na kdo ví čem by bylo špatně i mně... a to už padesát let nejsem batole.
Ale vážně, myslím, že to přežije, co vy víte, co si venku potají strčí do pusy, když se nedíváte. Jako dneska, že?
jj, byli dva vegetariáni, měli psa a malé mimino. Aby bylo mimino pěkné a zdravé, tak ho krmili správným a nastudovaným vegetariánským stylem. Pak ho jednou přistihli, že ujídá psovi granule. Taky se mu nic nestalo.
Naše mladá jako mimino snědla celé plato B komplexů. Co jí na nich chutnalo, to netuším. Taky se jí nic nestalo.
Mě ve věku asi tří let chutnala syrová vajíčka. Chodil jsem na ně u babičky do kurníku. Vzal jsem vajíčko, rozklepl a vypil. Taky se mi nic nestalo.
Radím : Zachovejte klid. Klukovi se nic nestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.