Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před rokem v březnu jsem začala brát antikoncepci. Předtím jsem měla normální periodické krvácení bez jakéhokoliv problému, ale museli jsme se nějakým způsobem chránit s přítelem (jo, zamilovala jsem se do hnupa a zjistila jsem to, až když bylo pozdě). Na konci srpna téhož roku jsem se s přítelem rozešla a přestala jsem brát antikoncepci. Nastala doba, kdy se mi střídala doba ne po měsíci, ale dokonce po třech týdnech! Měla jsem velmi časté krvácení. Málokdy se mi stalo, že byl cyklus správný a měla jsem normální měsíční periodu tak, jak by to mělo být. Neřešila jsem to, tehdy jsem měla sedmnáct let a časté krvácení je podle mě lepší, než když holka nekrvácí vůbec, což je právě teď můj problém. Poslední menstruaci, trvající přesně čtyři dny, jsem měla 12. 2. a od té doby ani kapka krve. Byla jsem u gynekoložky, udělala mi všechny možné testy a podle všeho jsem úplně v pořádku a nejsem těhotná. Dala mi jen vitamíny na doplnění kyseliny listové, asi očekávala, že se mi to spraví, stejně jako já. Ted tu bezradně po třech týdnech užívání těch tabletek sedím a musím smutně zkonstatovat, že mi to nepomohlo.
Prosím nějaké ženy o radu nebo o osobní zkušennost, protože se nesmírně bojím, že až se tam rozhodnu znovu jít, budou mi píchat nějaké injekce plné hormonů, aby mi vyvolaly krvácení a to já nechci! Máte nějaká z Vás zkušenost, co bude dále následovat? Neznám nikoho osobně, kdo by trpěl podobným problémem, jak já, proto se obracím s touto žádostí tady na poradte.
Pokud někdo napíše, budu moc ráda! Děkuju moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.