Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už 24h mám šílené bolesti hlavy a jsem už vyčerpaná..Bolest je na levé straně zadní části hlavy, jakoby mi někdo zapíchnul do hlavy jehlu a hned ji vytáhl a to je pořád dokolečka v intervalech cca 1 - 5min někdy i dvakrát za sebou, cítím jak nevědomky zatnu všechny svaly na hlavě když mě to zabolí..Analgetika nezabírají,ticho,hluk nic ... nevím jak se mi večer podařilo usnout, ale už ve 4h ráno mě to zase vzbudilo...Sem podrážděná a nepříjemná není to souvislá bolest a o to je to horší! Máte s tím někdo zkušenosti? děkuji za odpověď tereza
Zdravím, na vině může být i přetížená krční páteř, migréna .. Ve vašem případě bych ale zvážila pohotovst, CT je za chvilku hotové a skoro nic za to nedáte. Náhoda je blbec.
Přítel byl v pondělí na neurologii pro opakované bolesti hlavy, může za to špatné držení zad a při spaní poloha na břiše, kdy se hlava vytočí na stranu. I tak půjde pro jistotu na CT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.