Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šílená bolest hlavy

Od: tereza* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, už 24h mám šílené bolesti hlavy a jsem už vyčerpaná..Bolest je na levé straně zadní části hlavy, jakoby mi někdo zapíchnul do hlavy jehlu a hned ji vytáhl a to je pořád dokolečka v intervalech cca 1 - 5min někdy i dvakrát za sebou, cítím jak nevědomky zatnu všechny svaly na hlavě když mě to zabolí..Analgetika nezabírají,ticho,hluk nic ... nevím jak se mi večer podařilo usnout, ale už ve 4h ráno mě to zase vzbudilo...Sem podrážděná a nepříjemná není to souvislá bolest a o to je to horší! Máte s tím někdo zkušenosti? děkuji za odpověď tereza

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, na vině může být i přetížená krční páteř, migréna .. Ve vašem případě bych ale zvážila pohotovst, CT je za chvilku hotové a skoro nic za to nedáte. Náhoda je blbec.

Přítel byl v pondělí na neurologii pro opakované bolesti hlavy, může za to špatné držení zad a při spaní poloha na břiše, kdy se hlava vytočí na stranu. I tak půjde pro jistotu na CT.

paspulka*
hodnocení

1x

Obvodní lékař vám dá doporučení na poradnu pro migrenozní bolesti,kde vás vyšetří..v každém případě budete vědět co vám je a co na to brát za léky.Vyšetření je naprosto nebolestivé.

pesk*
hodnocení

0x

migrenozní bolest je spíš vpředu za nebo vedle levého oka ...zadní část hlavy ...no nevim. Šel bych teda určitě k doktorovi.

balzerka
hodnocení

0x

Proč se ptáte tady? Tohle je na lékaře. A neotálet. Může to být cévní záležitost, což není legrace. Neuvádíte věk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]