Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prispevek na bydleni

Od: majja* odpovědí: 1 změna:

Jsme najemce. Chtela bych vedet, ted bych mela jit s vyplnenou zadosti za mesic leden, unor a brezen. Jinak mi prispevek schvalili pred rokem. V dubnu mi pronajimatel ukazal, ze mam preplatek na energiich, 8 000,- a ze z toho se jeste neco odecetlo na fond oprav a tamto a toto, uz nevim co, ale opravnene.

Ted me zajima, zda kdyz tam ted pujdu nebudou uz po me chtit vyuctovani tech energii, i kdyz doslo az v dubnu?

A ma cenu tam chodit kdyz sem mela preplatek 8 000 i kdzy po odectech na ktery nemam pipr mi pronajimatel vratil jen 3 000?

Mam to vyuctovani energii (ten preplatek) donest az v cervenci, az ponesu vyplnen ypapir za duben, kveten, cerven?

Nevim jak to v tehle pripadech resit.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Záleží na tom, co a za které období

Vám do žádosti potvrdí dodavatelé energií

a majitel bytu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]