Pravý piškotový korpus

Od: Datum: 25.04.16 07:46 odpovědí: 4 změna: 25.04.16 09:27

Čaute všeci..=) Prosila bych někoho kdo peče dorty, aby mi poradil.. Chtěla bych upíct dort, tak aby byl podobný jako z cukrárny. Akorát s tím rozdílem, že je domácí a není plný éček. Krém zvládám na výbornou (aspoň myslím teda..*hi*), ale problém je v piškotu. Nikdy mi tak nevyskoší a dort není tak nadýchaný. A chtěla bych do něj nastrouhat čokoládu, tak nevím jestli stačí pouze čokoláda na vaření a nebo jestli je potřeba ňáká speciální. Prosím poraďte zkušení cukráři..=)) Předem děkuji za odpovědi..=*


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 25.04.16 08:01

peču podle tohoto receptu a je skvělý- určitě budete spokojena

http://www.apetitonline.cz/re…ot-luxusni-korpus-svetly.html


doplněno 25.04.16 08:18:

čokoláda není potřeba žádná speciální

Ohodnoceno: 2x
 
Od: janicka
Datum: 25.04.16 08:06

Děkuji..=)

Datum: 25.04.16 09:12
avatar

Janicko, mě se zase v žádném případě nedaří krém. Můžeš mě prosím napsat zde svůj osvědčený recept? Děkuji předem. Pohanka.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: janicka
Datum: 25.04.16 09:27

Krém používám pudinkový s máslem. Uvařím si hustý puding z jednoho sáčku.=) Dám pouze půl doporučené dávky mléka. Nechám vychladnout. V míse si vyšlehám máslo s cukrem. Jakmile mám vyšleháno přidám schladlý pudink. Vše vyšlehám a dochutím buď rumem a nebo používám někdy pouce aroma. Pudink měním podle příchutě kterou zrovna chci. Ale nejlepší je vanilkový. Prostě klasika. =)) Doufám že jsem to dostatečně popsala..=))

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.