Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat...
Když už od svych 13let (ted je mi14let)používám pravidelně každé ráno řasenku,tak jesi mi to časem zničí řasy...Nehodlám s řasenkou přestat
Vypadám bez ní hrozně...No ale přece bych aspon jeden rok nechtěla používat řasenku,ale vypadala bych příšerně...no a proto se bojim aby mi to nezničilo řasy...
Myslím, že to řasy neničí, pokud máš kvalitní řasenku, důležité je se večer pořádně odlíčit, ale to hlavně kvůli očím, používat odličovač na oči ( př. Garnier). Pak také prodávají nějaké výživné bezbarvé řasenky, ale to jsem nikdy nezkoušela. A dávat taky pozor, aby řasenka nebyla časem zkažená, štětečkem tam prý pumpujeme vzduch a může se zkazit- cca po roce, ale pokud se líčíš denně, tak určitě kupuješ často
Víš, proč ti připadá, že bez líčení vypadáš hrozně? Protože sis na to už zvykla. Kdybys s tím náhle přestala, tak by to byl šok pro tebe i okolí, to je normální. Podle mě je lepší chodit nenalíčená a na nějakou speciální akci, oslavu apod. se krásně nalíčit, pak všichni budou zírat. Když se líčíš pořád, tak to pak ani neocení. Já se nelíčila skoro vůbec až asi tak do 23 let. Teď si líčím často obočí a řasy a taky si pak bez toho připadám bledá, ale je to jen zdání. Věř mi, že to očím neprospívá už od takového mládí na ně cpát líčidla... Být tebou, tak s tím postupně přestanu. Aspň na pár let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.