Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč není mražená pizza měkká

Od: pizza odpovědí: 6 změna:
Proč z pizzerky je pizza krásně měkká a ohýbá se a mražená pizza je tvrdá a neohýbá se?
doplněno 21.04.16 06:40: No z pizzerky, když ji chytnu za okraj, tak visí. A třeba ristorante atd. nikdy, je prostě rovná.
Tak to mi poraďte jaké mražené pizzy kupujete a jak je děláte, že vám visí :O

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar aja1946

Já ji nechám rozmrazit, ač píší rovnou do trouby.

 

nikdo*
hodnocení

0x

Protože z ní, při skladování vymrzla voda.

 

mp*
hodnocení

0x

To máte špatně položenou otázku. Správně by měla znít: Proč já, když udělám mraženou pizzu, mám jí tvrdou a v mé oblíbené pizzerii jí umí udělat krásně měkkou. Tak je to správně. Protože je tisíce a tisíce vyrobených pizz, ať doma z mraženého polotovaru, tak přímo od profesionálů. A jejich chuťový rozsah je od úplně hnusných až po úplně výborné, bez ohledu, jak a kde a za jakou cenu jsou vyrobeny. Je to jen a jen v rukách daného kuchaře..

 

max*
hodnocení

0x
A neděláš ji v mikrovlnce? Když jsem ji dělala v mikrovlnce tak jsem ji měla tvrdou. Teď dělám v troubě a je výborná, měkoučká. Spíš ji asi špatně dělaš

 

hahanaj*
hodnocení

0x

Mražená pizza z obchodu má vždy silnější těsto . Nikdy nebude jako čerstvá z pizzerie .To se nedá srovnávat

 

hodnocení

0x
avatar minda

zkuste přidat do trouby misku s vodou, aby se těsto nevysoušelo

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]