Proč z pizzerky je pizza krásně měkká a ohýbá se a mražená pizza je tvrdá a neohýbá se? doplněno 21.04.16 06:40: No z pizzerky, když ji chytnu za okraj, tak visí. A třeba ristorante atd. nikdy, je prostě rovná. Tak to mi poraďte jaké mražené pizzy kupujete a jak je děláte, že vám visí :O
To máte špatně položenou otázku. Správně by měla znít: Proč já, když udělám mraženou pizzu, mám jí tvrdou a v mé oblíbené pizzerii jí umí udělat krásně měkkou. Tak je to správně. Protože je tisíce a tisíce vyrobených pizz, ať doma z mraženého polotovaru, tak přímo od profesionálů. A jejich chuťový rozsah je od úplně hnusných až po úplně výborné, bez ohledu, jak a kde a za jakou cenu jsou vyrobeny. Je to jen a jen v rukách daného kuchaře..
A neděláš ji v mikrovlnce? Když jsem ji dělala v mikrovlnce tak jsem ji měla tvrdou. Teď dělám v troubě a je výborná, měkoučká. Spíš ji asi špatně dělaš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.