Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylecit monokl

Od: lill odpovědí: 10 změna:
Dobry den, mam monokl pod okem. Pod okem mam otok ( uz se vybarvuje do temne fialove) a v oku v belmu trochu krve... Podle doktorky je to v poradku, pokud me to neboli nebo nevidim hur nez predtim.. Jak lecit aby to do konce tydne zmizlo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Kupte si mast Heparoid, pomáhá rozustit krevní sraženiny.
jabraka*

Také mám doporučen heparoid od lékaře.JB

nikdo*
hodnocení

2x

Dřív se doporučoval plátek syrového hovězího. Ale dnes, při cenách hov. masa, bude levnější ten heparoid.

hodnocení

0x

Dobrý den. Na otok pomůže ledování. Modřina bude vyditelná ale delší čas.

doplněno 02.05.16 15:56:

Pardon - samozřejmě - viditelná.*zed*

Modřina postupně bude měnit barvy, až se ztratí. Do konce týdne to určitě nebude. Možná to půjde trochu zalíčit.

hodnocení

0x

Kdesi jsem četla mazat mastí na hemoroidy.

lidus*
hodnocení

0x

Modřina z fialové změní barvu na žlutou a bude vám po obličeji sjíždět, nic hrozného ale chvíli to trvá. Žádná mast vám nepomůže, snad jen otok zmírní.

joudic*
hodnocení

0x
Nijak... 14dni pockat... nic jineho nefunguje, krev rozlita do tkani se musi "vstrebat"

hodnocení

0x

Všechny masti, které by měly pomoci s rozpuštěním krve v modřině, jsou v blízkosti oka velmi nebezpečné! Hrozí zničení krevního zásobení oka a tím i slepota!

hodnocení

0x

Dermazulen,který se přitom používá na jiné věci.Alespon,mi to tvrdil známý,jak rychle vyléčil monokl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]