Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 týdny zpoždění, testy negativní, čím to?

Od: abcdefgh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
prosím někoho o názor na můj problém. Nejlépe nějkou ženu, které se přihodilo něco podobného.
Menstruační cyklus normálně mívám pravidelný. Maximalně jednou za čas zpoždění, ale ne víc než den, dva. V polovině února jsem si kvůli prasklému prezervativu vzala postinor. Užila jsem ho v řádném termínu, přesně podle návodu. Pár dní mi bylo lehce nevolno, ale žádný extrém. Menstruaci jsem po užití postinoru dostala do týdne, tedy asi o 8 dní dříve, než měla přijít klasicky. Menstruace vyvolaná postinorem byla klasická, jako každá jiná. Stejně intenzivní i dlouhá (5 dní). 10 dní po jejím skončení jsem dostala další menstruaci. Opět klasika, 5 dní, jako vždy. Od té doby už další menstruace nepřišla. Nyní mám už přes dva týdny zpoždění. Poslední (chráněný) pohlavní styk jsem měla začátkem března. Bolí mě už přes 3 týdny břicho, mám ho nafouklé, občas mě lehce bolí bradavky. Dělala jsem si několik těhotenských testů a všechny vyšly negativní. Po týdnu zpoždění jsem navštívila gynekologa a ten na základě ultrazvuku prohlásil, že tam nic neobvyklého nevidí a že menstruaci určitě co nejdřív dostanu. Před pár dny jsem byla na odběru krve, dle výsledků těhotná nejsem. Přesto menstruace nikde a do toho ty bolesti.. Gynekologa určitě navštívím znova. Jen by mě zajímalo, jestli s takovým jevem má někdo z vás zkušenost. Myslíte, že to může být tím postinorem? Že my rozházel cyklus a nějakou dobu potrvá, než se to srovná?
V diskuzích na internetu jsem se dočetla o případech, kdy se na těhotenství přišlo až po někkolika týdnech. Ani gynekolog to napřed pepoznal, testy vycházely negativní, z krve nic nepoznali a pak se to zjistilo třeba až ve 2. nebo dokonce 3. měsíci těhotenství :/ ..Ale to asi těžko bude můj případ, že? Poslední test jsem si dělala dnes a opět vyšel negativní. I kdybych to počítala ne od té nehody, ale od posledního pohlavního styku, tak bych teď už byla minimálně v 6 týdnu a to už by snad test něco ukázat měl, že?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Pokud lékař vyloučil těhotenství, pak je možnou příčinou Postinor. Je to driák a v příbalovém letáku se upozorňuje na nežádoucí účinky. Viz. možné nežádoucí účinky:

Nevolnost (nauzea);

Můžete mít do dalšího menstruačního cyklu nepravidelné krvácení;

Můžete mít bolest v podbřišku;

Únava;

Bolest hlavy.

Zvracení.

Menstruace může být jiná. Většina žen má normální menstruaci v obvyklém čase, ale některé mají menstruaci později nebo dříve než normálně. Můžete mít také nepravidelné krvácení nebo špinění během dalšího menstručního cyklu. Pokud se menstruace o více než 5 dní opozdí nebo je neobvykle slabá nebo neobvykle silná, kontaktujte neprodleně svého lékaře.

Po užití tohoto přípravku můžete mít citlivost prsů, průjem, závrať.

abcdefgh
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď. Příbalový leták i s krabičkou už jsem vyhodila, ale před požitím pilulek jsem si ho celý přečetla, takže tuším, že to může být z toho. Navíc poslední dobou prožívám hodně stresující období, takže asi i to sehrálo svou roli. Jen mě zmátlo to, že po požití postinoru mi zas tak zle nebylo. Jen drobná bolest hlavy, břicha a trochu únava. To ale pak odeznělo...až koncem března mi začalo být takhle zle a pořád se to jen zhoršuje.

hodnocení

0x
Rozhazal ti to postinor. Je to hnus ten "Lek" musis pockat.

mexie
hodnocení

0x
Zajdi si na gynekologii pro vyvolávačku pokud MS nedostaneš. Já jsem tedy jednou užila Postinor, ale cyklus mi nijak nerozházel. Ale každá to máme jinak a u prášků PO je časté, že cyklus rozhází. Ještě chvilku počkej a pokud se MS nedostaví tak jdi pro tu vyvolávačku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]