Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutí antikoncepce chloe

Od: luciferus1992 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám velkej problém. Beru antikoncepci chloe a ve čtvrtek sem si pilulku zapomněla vzít a v pátek sem s přítelem měla pohlavní styk a v pátek sem si ho taky nevzala. Ráno jsem si na to vspomněla a hned sem si vzala obě dvě pilulky najednou. tu pátkovou pilulku sem si vzala do 12 h. dnes ráno sem si koupila těhotenskej test a vyšlo mi že těhotná nejsem v úterý bych to měla dostat. Prosím odepiště mi jestli je velká šance na otěhotnění nebo ne. A co by se proti tomu dalo dělat jestli na to něco neexistuje zítra si budu tělat další test a v úterý zase. Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

Ten test jste si dělala brzy, možné je to až v den kdy jste měla dostat menstruaci, lepší je však ještě týden počkat.

Stejně si myslím že těhotná s největší pravděpodobností nebudete, ale stát se to může...

luciferus1992
hodnocení

Dobrý den děkuji moc za odpověď jsem zoufalá. Můj přítel o tom neví ten by mě totiž zabil. Snad máte pravdu. beru antikoncepci chloe. zbívají mi 2 tabletky červený. pak začnu brát bílí. v letáku bylo napsáno, že po dobrání žlutých tabletek ( 28 tablet) jsem chráněná i během braní 7 bílých tablet. tak snad je malá pravděpodobnost když mám už jen 2 tabletky a 26 tablet sem vzala. snad mám ´dostatečnou hladinu která tomu zabrání. Chtěla jsem se zeptat jestli jste gynekoložka nebo jestli s tím máte nějaký zkušennosti. Děkuji krásný večer

zuzee*

Ne gynekoložka ne. Brala jsem taky tuto antikoncepci. taky jsem se o antikoncepci zajímala. Pokud jste užila 26 tabletek, tak myslím můžete být klidná. Pokud si dobře pamatuji tak i v příbalovém letáku bylo, že pokud zapomenete tabletku na konci cyklu, je možné už další tabletky neužívat a mít menstruaci. Zkuste mrknou do toho letáku.

Myslím že opravdu těhotná nebudete.

luciferus1992
hodnocení

Já sem si už ale dneska vzala tu sobotní tabletku tak mám je dobrat? ale pohlavní styk asi jen s kondomem že

zuzee*

Není nutné to dobrat, pro klid třeba zvolte i kondom, ale nemělo by to být nutné.

luciferus1992
hodnocení

Omyl vzala jsem si 19 tablet žlutých z 21 žlutých

zuzee*
hodnocení

2x

Ještě jsem si nevšimla že si zítra chceš dělat test - nedělej, je to zbytečné a nemá to žádný smysl. Opravdu nejdříve ten den kdy to máš dostat.

Já jsem si dělala těhotenský test dokonce týden po tom co jsem měla menstruaci dostat, ale protože jsem to dělala odpoledne vyšel mi falešně negativní. To znamená že ten test by se měla dělat z první ranní moči.

Zbytečně se nestresuj, velká šance oěhotnění tam nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]