Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět močových cest - partner

Od: hankadvorakova odpovědí: 8 změna:

Ahoj, dneska v noci jsem zvracela, doslova to ze mě létalo :D a dneska ráno jsem začali mít bolesti při močení, občas chodím jentak si sednout na záchod a nic z toho krom pár kapek moče není, do toho tam mám krev a v noci mě bolela hlava = příznaky zánětů. Zítra jdu k lékařce, akorát mám dotaz, musí se léčit i partner když jsme měli několikrát pohlavní styk bez kondomu a beru hormon. antikoncepci a snizuje antikoncepce ucinost antibiotik? :) díky moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, myslím si, že ne. Vy hodně pijte a hodně choďte čurat, ať bakterie nemají čas namnožit se. Udělejte si takovou pitnou kúru: vypijte hrnek vody a pak, každou půlhodinu půl hrnku. Když tohle vodové pití proložíte čajem, nejlépe z brusinek (k dostání v sámoškách, lékármách i drogeriíich), bude to jen ku prospěchu.

hankadvorakova
hodnocení

děkuji moc, piju piju :)

hodnocení

2x

Plus pivo pivo pokojové teploty - výborné /ne to nevychlazené pivo, ale proplácnutí/

tiffany*
hodnocení

2x

Tak na to současné léčení partnera se v každém případě zeptejte doktorky !

hankadvorakova
hodnocení

ok :) díky všem

chatarka
hodnocení

1x

Ségra trpí na záněty močáku léta. A ten její to nikdy neměl. Tak by to snad nebylo přenosné. Jinak s sebou nosí kapky Rowatinex, když ucítí, že se jí to vrací, tak je bere. A užívá brusinky. A ráno pije vždycky sklenici citronové vody.

martinaa*

Jojo, Rowatinex a k tomu Urinal Akut a za dva dny zase pohoda :)

pb®
hodnocení

0x

Antikoncepce nesnižuje účinnost antibiotik, ale některé skupiny antibiotik snižují účinnost antikoncepce. Proto se na to lékaře zptejte a přečtěte si příbalový leták. Pokud se to tam bude psát, tak musíte použít i jinou metodu antikoncepce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]