Dobrý den, je mi 13...minulý týden jsem si myla vlasy každý den jelikož byly různé akce a chtěla jsem vypadat hezky Ale teď jsem zaregistrovala že mě začaly najednou více padat Mám problémy se štítnou žlázou Ale může to být i tím jarem? Děkuji za rady
Dobrý den, na to "línání" může mít vliv i jaro, protože zvířátka také línají a srst omlazují. Ovšem, Vy zřejmě zvířátko nejste, tak pokud je to velká ztráta vlasů, tak se zeptejte pana doktora (asi tam půjdete případně s maminkou). jinak, když nebudete vlasy nyní umývat tak často, tak to "línání" zřejmě přestane. Zdravím!
doplněno 17.04.16 10:11:
helena858 - nemáte zač. Myslím, že dva nebo tři vlasy vypadnou každému, když se "hrabe" na hlavě nebo při česání. Já bych to považoval za normální - sledujte to dál, ale "neplašte".
helena858
No ono to je tak že když si třeba prohrábnu vlasy tak mi zůstane v ruce 1-2vlasy ...jeto špatně? Jinak děkuji za odpověď
Padání vlasů jasně souvisí s problémy se štítnou žlázou. Hlídají vás doktoři?
helena858
No teď jsem jednu návštěvu vynechala kvůli nedostatku času
tiffany*
Helenko, na doktora si čas udělejte, padání vlasů od štítné žlázy může být, stejně tak, jako tu bývá souvislost s "jarní únavou"... a mezitím si kupte Biosil nebo Biotin nebo B-komplex, v lékárně bez receptu.
Rozhodně doktora na št.žlázu,asi bych se bála koupit si nějaký přípravek - některé obsahují i hormony...konzultovala bych to s dr.,asi i tablety,protože na štítnou žlázu může mít vliv hodně věcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.