Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů na jaře

Od: helena858 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je mi 13...minulý týden jsem si myla vlasy každý den jelikož byly různé akce a chtěla jsem vypadat hezky
Ale teď jsem zaregistrovala že mě začaly najednou více padat
Mám problémy se štítnou žlázou
Ale může to být i tím jarem?
Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na to "línání" může mít vliv i jaro, protože zvířátka také línají a srst omlazují. Ovšem, Vy zřejmě zvířátko nejste, tak pokud je to velká ztráta vlasů, tak se zeptejte pana doktora (asi tam půjdete případně s maminkou). jinak, když nebudete vlasy nyní umývat tak často, tak to "línání" zřejmě přestane. Zdravím!

doplněno 17.04.16 10:11:

helena858 - nemáte zač. Myslím, že dva nebo tři vlasy vypadnou každému, když se "hrabe" na hlavě nebo při česání. Já bych to považoval za normální - sledujte to dál, ale "neplašte".

helena858
hodnocení

No ono to je tak že když si třeba prohrábnu vlasy tak mi zůstane v ruce 1-2vlasy ...jeto špatně?
Jinak děkuji za odpověď

hodnocení

2x

Padání vlasů jasně souvisí s problémy se štítnou žlázou. *hej*Hlídají vás doktoři?

helena858
hodnocení

No teď jsem jednu návštěvu vynechala kvůli nedostatku času
tiffany*

Helenko, na doktora si čas udělejte, padání vlasů od štítné žlázy může být, stejně tak, jako tu bývá souvislost s "jarní únavou"... a mezitím si kupte Biosil nebo Biotin nebo B-komplex, v lékárně bez receptu.

helena858
17.04.16 19:53
hodnocení

Děkuji

paspulka*
hodnocení

1x

Rozhodně doktora na št.žlázu,asi bych se bála koupit si nějaký přípravek - některé obsahují i hormony...konzultovala bych to s dr.,asi i tablety,protože na štítnou žlázu může mít vliv hodně věcí.

nelll
hodnocení

0x

Souvisí to se štítnou žlázou a taky s jarem..

A aby jsi věděla je normální že ti za den vypadne kolem 60 vlasů (záleží taky na tom jak moc husté jsou)

Taky když máš dlouhé vlasy a vypadne ti jich 20 tak se ti to zdá jako 80

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]