Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bruska na nehty

Od: nikoletka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Nevím, jestli se to tady už řešilo, ale přemýšlím o koupi brusky na nehty.. protože si myslím, že při doplňování to celkem zrychlí práci. Akorát nevím kterou a nechci nějakou moc drahou. Budu moc ráda, když se semnou podělíte o Vaše zkušenosti. Děkuju *placni*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaynab*
hodnocení

2x

Ahojda, já si jednu koupila od fi Scholl (cca 600,-) na domácí použití na gelové i přírodní nehty a je fakt, že sice to částečně urychlí práci, ale součástky (různé brusky) se velice rychle ubrušují. A stejně k tomu používám pilník. Nakonec jsem dospěla do stadia, že s ní dělám pouze kolem kůžičky, kde se s pilníkem špatně dělá. Pokud to chceš do salonu a pro opravdovou práci, ber raději pro profesionální užití, tomu odpovídá i cena viz třeba expa-nails.cz.

nikoletka*

Ahoj, moc děkuju za odpověď :) Já bych jí pravě taky chtěla jen na domácí použití, ale zas abych nevyhodila peníze za něco, co potom nebude fungovat apod. :) Mrknu na net na tu tvojí, díky *slunce*

kataa
hodnocení

0x

Ahojky, já jsem koupila na hudla.cz/... a jsem naprosto spokojena. Kamaradka ma jednu od expanails za 4000 a jsou uplne stejne! Alespon uz to nemusim pilovt pul dne:) Nejlepe se mi pracuje s brusnymi kotoucky - temi koleckovymi nastavci. Jinak jsem mela tu cest i s bruskou za 400 na tuzkove baerky, ale ta byla uplne k nicemu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]