Nejste přihlášen/a.
Za mně jedině buchty s mákem. A ještě bych si koupil povidla a tvaroh a udělal hned 3 pekáče. Asi před rokem jsem tu trojkombinaci doma pekl zcela sám, když ta moje byla v práci a kupodivu, byly výborné..recept z internetu. Základem však je, aby jste to měla komu upéci, takové množství.., mňam.
nejjednodušší(píšu jak to dělám já!)-2hrnky celozrné,žitné+ovesné mouky nebo špaldové,prostě která je doma
-1/2hrnku oleje
-1/2hrnku sušeného sojového mlíka(zajíc)
-1hrnek(né celý,jak kdy)cukru
-1 prášek do pečiva
-skoro celý sáček nemletého máku
Vše se smíchá a postupně dolívám vlažnou vodu(aby se ze sojového mlíka stalo mlíko)a dolívám tak dlouho,až se z celé směsi stane jemně tekoucí hmota.Potom vyliju do Remosky,párkrát do toho ještě píchnu a vždyckky má úspěch!
Někdy přidávám lněné semínko,nebo chia semínko nebo nahoru nasypu mandle nebo poliju čokoládou.
Dřív jsme mák mleli a opravdu lépe chutná nemletý.Jinak je to taková moje"zdravá"varianta,proto sojové mlíko apod.Na chlapa má tahle buchta pročistující účinek proto je taky spokojený,střeva jako miminko
proto je taky spokojený,střeva jako miminko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.