Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedrží mi gelové nehty na tipech

Od: copretinka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím neporadily byste mi,čím to je,že mi nedrží tipy?Bublinky pod nima nemám,lepím je rovně,lepidlem od Expy.Před nalepením pořádně obrousím nehet a prach setřu cleanerem.Když dávám gel na šablonku,tak mi nehet drží,ale když na tip,tak mi počase odpadne.Jenže včera klientce odpadl po 24 hodinách a to už mě naštvalo:(Moc díky za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikoletka*
hodnocení

0x

Ahoj, tak to teda netuším, čím to může být, protože já používám taky lepidlo od Expy to se štětečkem. Vždycky nehtet opiluju, vydezinfikuju, vyčistím cleanerem a potom ještě primerem a potom lepím. Ze začátku se mi stalo, že nehet upadl, ale to bylo proto, že sem tam měla vzduchovou bublinku, tak to pořádně nedrželo, ale teďka už dobrý.

zaynab*
hodnocení

0x

hele, ale mě se to dělá taky (je fakt, že nehtíky dělám jen pár známým, ale je to k vzteku). Presně jak ty, všechno čistý, bez bublin a stejně odpadavaj. Ale když si třebas já urazim nehet tak, že si musim dát tip, tak mě drží. Slyšela jsem něco o tom, že se lepidla musí skladovat tak aby nepřemrzla, pak nelepí, ale pochybuju, že taková expa by si to nepohlídala, takže to musí bejt v něčem jiným. Jenže v čem?

ren*
hodnocení

0x

setri prach stetkou na holeni a na obrouseny ¨prirodni nehet nalep tip . hlavne to nestirej clinerem to se nesmi a pokud ti mohu doporucit udelej si rekvalifikacni kurz manikura nehtova modelaz. budes znat cely postup*jasne*

kacka7*
hodnocení

0x

Ahoj, mně se to taky stává, raději bych pracovala se šablonkami, ale moc mi to s nima nejde...Lepidlem to není určitě(taky mám od expy). A když si nalepim tip sobě,tak mi vždy drží jak přibitý...Příčina může být v lepení tipu,se špatným sklonem nepřilne všude a udělá to bublinky, ale to asi tvůj případ není.Nebo to taky může být špatným výběrem velikosti. Já očas dám větší, ptž úplně vhodný nemám,a občas se to ze strany začne odchlipovat a pak ulítne. A naopak opačný případ, při zvolení malé velikosti tipu. Tip má pak sklon pružit a při nárazu se vrátit do původního "napružení"...Když mně pak přijde holčina na doplnění a má nějaké ulítlý, tak má většinou už svý povyrostlý a tím pádem už nelepim a modeluji na její vlastní;) ...a můj postup je takový, že nehty vydezinfikuju, zbrousím,nalepím tip,ten taky zbrousím plus přechod změkčovačem tipů a až pak omastim čističem a na vlastní nehet primer.Tip by se měl lepit na zbroušený nehet(ne otřený čističem)

kacka7*
hodnocení

0x

jo ještě teda po dezinfekci nehet odmastim a pak piluju:)

vranka*
hodnocení

0x

Může to být i tím, že má zákaznice moc mastné lůžko.Mě se to taky stávalo. Teď tam dávám Prep a Primer a zatím to jde i když se někdy stane že ho urazí, ale už to není tak často. Taky jsem se dočetla v odborném časopise,že to může být i tím když berou nějaké prášky a nebo jsou nastydlé:)

kacka7*

Můžu se zeptat, k čemu přesně je ten prep a kdy se nanáší?Ještě jsem ho nepoužívala.Děkuji

vranka*

Jestli se nepletu tak PREP je dezinfekce a PRIMER je odmašťovač. Já dávám nejdříve tem PREP a pak PRIMER. A nanáší se pouze na přírodní nehet nikdy ne na tip. Takže když doplňuju,tak si nehet zbrousím a pak nanesu ten Prep a pak Primer. Ale jak říkám, pouze na přírodní nehet

chwam
hodnocení

0x

A obrousila jsi ten tip? Na hladkým totiž gel nedrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]