Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depilační voskové pásky

Od: bika odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

je tu někdo, kdo má zkušenost s depilačními voskovými pásky? Já nějak nemůžu přijít na princip. Pásky vždy třením zahřeji potom nalepím a strhnu. Problém je v tom, že to na moje tělo asi nefunguje, vůbec nevím co dělám špatně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Ano. Krásná jedním pohybem *zed*

Mám to stejně jako vy. Bylo mi řečeno, že prý mám jemnou kůži - po strhnutí (přesně jak píše @klera) pokožka zrudne, zůstává polepená zbytky vosku a asi polovina chloupků (u mě). A z poloviny otvůrků po vytržených chloupcích krvácím, takže žádné opakování. Horor. Nikdy více! Mona

klera*
hodnocení

0x

Po tom zahřání a rozpuštění by asi měly ještě zchladnout a ztvrdnout na pokožce. Takže je přitlačte a chvilku počkejte...potom se musí strhávat proti růstu chloupků a hodně rychle...a taky by chloupky neměly být moc krátké, jinak to nefunguje. Nikdy to není stoprocentní- vždycky tam nějaké ty chloupky zbydou a musí se "dodělat" klasickým holítkem...Já jsem to používala dřív, ale kvůli všem těm komplikacím- vosk na nohách a rukách, trvá to dlouho, dlouho zůstává zarudlá pokožka, mě po tom navíc zarůstaly chloupky...už používám jenom klasický holítko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]