Starší králík

Od: Datum: 09.04.16 10:01 odpovědí: 6 změna: 09.04.16 19:19

prosím o nějaký recept na staršího králíka cca.2 roky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 09.04.16 10:19

švagr z těch starších dělá sekanou

ale myslím ,když ho naložíte jako na svíčkovou bude výborný

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 09.04.16 10:48
avatar

Také jsem ho vždycky povařila v papiňáku, obrala a přidala do sekané nebo karbanátků. Protože králík má suché maso, je pokaždé potřeba ho smíchat s prorostlým vepřovým, aby pak ta mletina byla trochu šťavnatější. Dát jen samotného králíka, to by bylo suché jako dříví. Proto aspoň půl na půl. Jaga.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 09.04.16 12:14
avatar

Udělat v papiňáku na "svíčkovou" nebo na paprice. U nás se jí králík jen vykostěný a klidně toho dvouletého upeču v troubě (na plechu přikrýt alobalem, peču asi 2h.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: uska®
Datum: 09.04.16 13:52

https://www.toprecepty.cz/rec…/11989-bezkonkurencni-kralik/ jen dejte méně oleje, asi polovinu.

Na takový recept mám raději starší samici než králíka mlaďocha (4 měsíčního). Naložený byl jen přes noc. Pekla jsem na 200 st 1,20 hod na pekáči zakrytým alobalem bez podlévání.

P.S. Včera byl s rýží a dnes s bramborem. Nemá to chybu.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: cicko
Datum: 09.04.16 16:11

Předek na omáčku, zadek oremlovat.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 09.04.16 16:17
avatar

*smich* dlouho jsem se nezasmála.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.