Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu po soláriu sportovat?

Od: lucie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho po opalování v solariu mohu sportovat?...např. na solárko půjdu ve 14 a cvičit až ve 20...nebo to nemá žádný vliv?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lionka*
hodnocení

0x

Netuším, jaký by mohlo mít solárko vliv na sport, ale vím, že hodně lidí chodí na solárium právě po cvičení, aby se lépe chytli bronz :)

martina30*
hodnocení

0x

Já chodím ihned po solárko sportovat.Tělo je krásně prohřáté,ale koupu se až tak za 2 hodinky.Záleží jak dlouho vydržíš cvičit.Druhá varianta jdi si za sportovat ,pak se okoupej a jdi do solárka.

lucie*
hodnocení

A opálíš se dobře i když se ihned po solárku zpotíš?...Když já chodím na hodiny aerobicu a taeba, ale vše je bohužel až od 20 večer...a v solárku mají asi jen do 18. :((...ale snad to žádný vliv mít nebude.

martina30*

Opálená jsem stejně,ale každý chodí jak mu to vyhovuje,ale jen je lepší tak 3 hodinky po solárku se nekoupat.Klidně jdi do 18hodin na solárko a pak večer si jdi na aerobic a nebo jdi některý den v týdnu jen na solárko.

petrat*
hodnocení

0x

ahoj ja chodila do fitka kde je i solarko tak jsem to spojila. Nekdy jsem sla tesne pred cvicenim a nekdy po cviceni. Jedinej problem byl za jsem si zacvicila a pak si dala sprchu a sla na solarko kde jsem se vzdy trochu spalila protoze jsem si smyla ochranou vrstvu z pokozky. Myslim ze cviceni a solarko jde v pohode spojit, ja zadnej problem nemam

ajnure*
hodnocení

0x

Chodim do solarka, i cvicit pravidelne.. Cvicit muzes jit hned, ale koupel si dej tak za 2 hodiny.. To samy pred opalovanim, by ses nemela tak dve hodky sprchovat.. Ale jinak zadny problem..

sarka*
hodnocení

0x

Ahoj u nás na solárku je napsáno a doporučeno že je dobré když člověk jde po solárku cvičitChodila jsem na solárko taky a také jsem měla stejnou otázku .Takže klidně běž.myslím že po solárku je člověk takový rozprouděný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]