Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hospitalizace u plicni embolie

Od: hankadvorakova odpovědí: 4 změna:

Ahoj, dneska mě přijali do nemocnice s podezřením na plicní embolii .. má někdo s tím zkušenosti s délkou hospitalizace?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj.

Můj blízký příbuzný ji měl.Tuším,že v nemocnici pobyl cca 14 dní.Neznevažujte prosím toto onemocnění.Může být i smrtelné.Tímto Vás neděsím,ale povětšinou toto bývá,pokud se ucpe tepna v dolní končetině a ten cucek jde do plic.

Dbejte rady lékařů a berte léky,které Vám předepisují.Cvičení je důležité,jakožto i zdravá strava.

hodnocení

0x

měl sem oboustranou plicní embolii tejden sem ležel v nemocnici a píchali mi do břicha injekce aby to rozpustili pak mi pustili domu a byl sem půl roku na warfarinu neb sem měl úrazovou trombozu

hodnocení

0x

Já sem s embolií ležel ve špitálu tejden (7 dní).

Taky mi píchali injekce do břicha a pak sem polykal skoro 2 roky warfarin.

Jak radí rádci přede mnou nic nepodceňujte a ve všem poslouchejte lékaře !.!.!

lidus*
hodnocení

0x

Manžel byl v nemocnici 14 dní, do břicha warfarin a doma si sám píchal víc jak půl roku Fraxiparine 1,0 ml, pak nějaké léky ale na název si nevzpomenu.

Brzy se uzdravte *slunce*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]