Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Smetana ke šlehání

Od: dako® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Co se smetanou, když ji nespotřebuji do data uvedeného na obalu. Můžu ji dát do mrazáku a pak použít do omáčky, nebo i na šlehání? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji ;)

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x
avatar babkazov

Taky šlehačku, když vidím, že ji nepoužiji, dám zamrazit. Když ji chci použít, tak ji nerozmrazuji, ale vyklopím do vroucího základu a míchám. Nic se nestane. Mám to odzkoušené. ;)

 

hodnocení

0x
Smetana,jogurty,sýry,vařená vejce,pudinky vařené do mrazáku nepatří.
Změní konzistenci,nejsou jedlé !
sebod*

a tak já smetanu do mrazáku občas dám. Dávám ji pak třeba k masu, když to zapékám nebo do různých těst na moučníky, kam podle receptu petří smetana. Rodinka zatím nikdy nic nepoznala;)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]