Smetana ke šlehání

Od: Datum: 01.04.16 15:02 odpovědí: 3 změna: 01.04.16 16:59
avatar

Dobrý den. Co se smetanou, když ji nespotřebuji do data uvedeného na obalu. Můžu ji dát do mrazáku a pak použít do omáčky, nebo i na šlehání? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji ;)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 01.04.16 15:11
avatar
Smetana,jogurty,sýry,vařená vejce,pudinky vařené do mrazáku nepatří.
Změní konzistenci,nejsou jedlé !
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.04.16 15:45

a tak já smetanu do mrazáku občas dám. Dávám ji pak třeba k masu, když to zapékám nebo do různých těst na moučníky, kam podle receptu petří smetana. Rodinka zatím nikdy nic nepoznala;)

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 01.04.16 16:59
avatar

Taky šlehačku, když vidím, že ji nepoužiji, dám zamrazit. Když ji chci použít, tak ji nerozmrazuji, ale vyklopím do vroucího základu a míchám. Nic se nestane. Mám to odzkoušené. ;)

Ohodnoceno: 3x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.