Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: terrycherrytoma odpovědí: 7 změna:

možná to bude znít jako blbost...nedávno jsme s mým přítelem měli pohlavní tření. Jen na chvilku, ani ne na minutu, ale dneska (3 dny poté) ze mě vytekl výtok, který měl ale velmi tekutou konzistenci a připadal mi spíš jako sperma. Nechápu jak by se tam dostalo, když jsme spolu sex neměli, ale hrozně se bojím, jestli bych třeba náhodou nemohla otěhotnět.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud jste spolu neměli pohlavní styk, pak jste nemohla ani otěhotnět. Zkuste si o těchto věcech něco nastudovat, než se vrhnete na sexování. Pak se nebudete muset stresovat a obávat se, že jste otěhotněla pokaždé, když se k Vám partner přiblíží..

hodnocení

1x

Já opravdu někdy dost pochybuji,že takovéto dotazy jsou myšleny vážně. I žena průměrné inteligence a aspoň s trochou toho zdravého uvažování a i studu zde nebude psát takové dotazy a zajde rovnou k lékaři! V tomto případě gynekologovi,nemusí přece každý zde číst,co z ní ,,vyteklo nebo nevyteklo,,.Jen můj názor.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jste si jistá, že sperma nebylo umístěno, tak nemůže ani vytékat.

Také bych předpokládal během tří dnů nějakou očistu těchto partií - problém bude jinde. Zdravím!

joudic*
hodnocení

0x

nejste, to je vase nejspise uterni cesta k lekari :)

hodnocení

0x

Bojí se každá,která není chráněná a miminko nechce.Tyhle dotazy mně opravdu bez urážky rozčilují.Zajdi si po svátcích na gynekologii.My nejsme lékaři a i kdybychom byli,na dálku to jaksi nepoznáme.

srgseg
hodnocení

0x

Klid, spermie nejsou supermani. Výtok průhledný/bělavý je běžný a normální, pokud ho neprovází jiné potíže (jako svědění, bolest atd.) a není příznakem těhotenství. Návštěva gynekologa podle mě naprosto zbytečná, pravděpodobnost těhotenství nula.

hodnocení

0x
Příště se zkuste pohlavně třít froté ručníkem a budete mít jistotu,že otěhotnět nemůžete:)
Trošku studia by to opravdu chtělo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]