Nejste přihlášen/a.
možná to bude znít jako blbost...nedávno jsme s mým přítelem měli pohlavní tření. Jen na chvilku, ani ne na minutu, ale dneska (3 dny poté) ze mě vytekl výtok, který měl ale velmi tekutou konzistenci a připadal mi spíš jako sperma. Nechápu jak by se tam dostalo, když jsme spolu sex neměli, ale hrozně se bojím, jestli bych třeba náhodou nemohla otěhotnět.
Já opravdu někdy dost pochybuji,že takovéto dotazy jsou myšleny vážně. I žena průměrné inteligence a aspoň s trochou toho zdravého uvažování a i studu zde nebude psát takové dotazy a zajde rovnou k lékaři! V tomto případě gynekologovi,nemusí přece každý zde číst,co z ní ,,vyteklo nebo nevyteklo,,.Jen můj názor.
Dobrý den, pokud jste si jistá, že sperma nebylo umístěno, tak nemůže ani vytékat.
Také bych předpokládal během tří dnů nějakou očistu těchto partií - problém bude jinde. Zdravím!
Bojí se každá,která není chráněná a miminko nechce.Tyhle dotazy mně opravdu bez urážky rozčilují.Zajdi si po svátcích na gynekologii.My nejsme lékaři a i kdybychom byli,na dálku to jaksi nepoznáme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.