Nejste přihlášen/a.
Poradte mi s jakým gelem mam smíchat ty trpytky v prachu? chodila jsem do salonu a ta ženská co mi je delala to smíchavala s nějakým gelem...
A jak mám vytvarovat dokonalý C oblouk? pokazdé ty nehty mám takové ploché..
Ahoj, já si třpytky do gelu nemíchím,ale tam kde je chci mít, tak tam si dám slabou vrstvičku lesku,pak tam dám třpytky,zapeču, opráším kartáčem a pak dám lesk. Nebo si koupím už gel třpytkový.
Co se týká toho C oblouku, tak si dám takovou kuličku do prostřed nehtu a roztáhnu ten gel ke krajům a pak na pár sekund otočím ruku dlaní nahoru. ten oblouk se pak udělá nádherně sám. Tak snad jsem aspoň trochu pomohla. ahoj
Ahoj.. já si koupila takovej kelímek, sehnala sem to na www.modelaznehtu.cz asi za 15 Kč.. dám tam trošku normálního gelu, s kterým pracuju (Miláčka) a do toho přidám třpytky, smíchám to a pak normálně nanasu a dám zatvrdit do lampy.. nikde se to pak neloupe ani nic. Tak to vyzkoušej Jinak ten C oblouk.. ten se mi někdy povede a někdy ne, takže s tím ti neporadím
Ahoj já používám normálně expa neils, ale na třpitky si kupuju obyč levnější gely ... to pak namíchám s třpitkama ... stačí opravdu nejaký obyč, nemusí bejt drahý ... to mam vyzkoušené ... drží to super! :o) (nakupuju ty levnější gely na aukro.cz) - s obloukem ti neporadím, to já sama mam problém a hlavně s klepajícíma se rukama ale vyždy to zvládnu a je to hezké :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.