Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třpytky v prachu na nehty a C oblouk

Od: torpilla odpovědí: 3 změna:

Poradte mi s jakým gelem mam smíchat ty trpytky v prachu? chodila jsem do salonu a ta ženská co mi je delala to smíchavala s nějakým gelem...

A jak mám vytvarovat dokonalý C oblouk? pokazdé ty nehty mám takové ploché..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vranka*
hodnocení

0x

Ahoj, já si třpytky do gelu nemíchím,ale tam kde je chci mít, tak tam si dám slabou vrstvičku lesku,pak tam dám třpytky,zapeču, opráším kartáčem a pak dám lesk. Nebo si koupím už gel třpytkový.

Co se týká toho C oblouku, tak si dám takovou kuličku do prostřed nehtu a roztáhnu ten gel ke krajům a pak na pár sekund otočím ruku dlaní nahoru. ten oblouk se pak udělá nádherně sám. Tak snad jsem aspoň trochu pomohla. ahoj*jasne*

nikoletka*
hodnocení

0x

Ahoj.. já si koupila takovej kelímek, sehnala sem to na www.modelaznehtu.cz asi za 15 Kč.. dám tam trošku normálního gelu, s kterým pracuju (Miláčka) a do toho přidám třpytky, smíchám to a pak normálně nanasu a dám zatvrdit do lampy.. nikde se to pak neloupe ani nic. Tak to vyzkoušej ;) Jinak ten C oblouk.. ten se mi někdy povede a někdy ne, takže s tím ti neporadím *nevi*

fell*
hodnocení

0x

Ahoj já používám normálně expa neils, ale na třpitky si kupuju obyč levnější gely ... to pak namíchám s třpitkama ... stačí opravdu nejaký obyč, nemusí bejt drahý ... to mam vyzkoušené ... drží to super! :o) (nakupuju ty levnější gely na aukro.cz) - s obloukem ti neporadím, to já sama mam problém a hlavně s klepajícíma se rukama :( ale vyždy to zvládnu a je to hezké :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]