Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s holením

Od: vlaska odpovědí: 10 změna:
Ahoj, mám takový problém. Plavky se sice ještě nenosí, ale začala jsem to řešit radši už teď. Kvůli plavkám si (jako každá žena) musím oholit to okolí těch plavek, snad mě chápete :D jenže mě to nejde nidky dohola. Vždy mi tam zůstanou krátké chloupky, které jsou bohužel vidět. Když jsem zkoušela depilační pásky, nikdy jsem nevyholila všechno. Někam na depilaci či epilaci nepůjdu. Jak to děláte vy? Prosím o radu, je mi 15 a pokud to nějak neudělám, nebudu v létě nosit plavky :(
doplněno 25.03.16 10:29: Já mám problém i s ochlupením v podpaží. Nikdy se neoholím do hladka, vždy mi tam zůstávají takové černé tečky. A to nemluvím o břichu. Asi před rokem jsem si jednou oholila chloupky okolo pupíku a teď tam mám dlouhé a tmavé chlupy. Vím, byla blbost to holit. I s tím břichem mám taky problém, na trhání tam mám moc chloupků a když jsem to zkoušela depilačníma páskama, ale nevzalo mi to všechno. Tak nevím co s tím :((

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zase takový porost tam v tvém věku mít nemůžeš. To co vidíš, vidíš jen ty. Máš velký voči. Časem se holit naučíš. Hlavně nedej na kecy, který tvrdí, že čím více se holíš, tím více to roste. Já se holím pětatřicet let minimálně a furt je to stejný.

hodnocení

2x

U řídkého porostu normální epilační strojek. Musí se vydržet bolest a dost záleží na pokožce, co zvládne. Samozřejmě je třeba vyzkoušet nejprv jen pár chloupků a taky je lepší si postupně zvykat (napoprvé hned všechno rozhodně nebrat).

A jinak, s tímto problémem se potýká každá druhá žena, není se za co stydět. Stačí oblast moc neukazovat (nesedět s rozhozenýma nožkama :) ) a je to.

doplněno 24.03.16 08:00:

Dej pozor, aby sis neublížila. Jestli máš zarostlá stehna i po stranách nahoře, tak to na řídký porost moc nevypadá a popravdě, tam bych se bála... někdo totiž strojek nesnese vůbec, s hustými, tuhými (a většinou tmavými) chloupky to mají ženy horší a holení strojkem je dost bolestivé. Nevím, jestli bych si takhle "na blind" kupovala strojek, když nevím, jestli to vydržím. Ono je dost záhul navyknout si na něj na nohou, co pak teprv v oblasti bikin. Může to být fakt hardcore. Zkoušela jsi dobrou, ostrou žiletku, účinnou pěnu (mě nejlépe vyhovuje hustá pěna z dobrého mýdla)? Holíš se žiletkou polehounku, nebo na ni tlačíš? Tlačit se nesmí, ona udělá nejvíc práce, když s ní jen lehce jezdíš po kůži ;)

vlaska
hodnocení

Jenže já i když stojím, tak je to vdietz :( myslíte, že tento strojek bude na to dobrý? m.mall.cz/... děkuji

Vlasko, tenhle rozhodně dobrý nebude. Je na baterky. Musíš chtít takový, co je do elektřiny. Braun je dobrá volba. ;)

doplněno 25.03.16 07:07:

braun.heureka.cz/...

Poklikej si tady a nezapomeň nakouknout i do části "Celý popis"nebo "Více informací", tam se dozvíš všechno. Až si najdeš takový, který se ti líbí a na která máš, klikni na něho a najdi si nejlevnější obchod. Tam objednej a podívej se, jestli nemá i výdejní místo. Ušetříš za poštovné a nebudeš muset čekat na dodavatele. ;)

Když se ne něho zajdeš podívat do obchodu, bude jen dobře. A porovnej cenu. Některé obchody už zavedly stejné ceny v obchodě i na netu.

doplněno 25.03.16 07:09:

Jednodušeji je to tady: heureka.cz/...

vlaska
hodnocení

Ahoj, ale on není na baterky...

Ale je na baterky. Teda on je na akumulátor, což je v podstatě totéž.

vlaska
hodnocení

Vždyť píšou, že je do sítě!

figurek*
hodnocení

0x

1/ myslíš si, že si někdo něčeho všimne? Buď si jistá, že ne. Určitě ne.

2/ naše holky mi svého času ukořistily můj Gillette Mach 3. Asi se osvědčil, protože kamsi zmiznul.

Musel jsem si koupit jiný. *bum*

balzerka
hodnocení

0x

Tak si kup depilační krém. Namázneš a za pár minut stáhneš špachtlí . Aspoň pro změnu. Nebolí to vůbec, netahá. Jen jako po každém depilátoru zase časem začnou růst a někdy zarůstají.

mima

Na zarustani si dej pozor, doporucuje se neholit uplne az ke kuzi ani v podpazi, ja jsem blond, tak s tim nemam problem, neni to videt jako u tmavych typu, jenze potom ten zarostly chlup pod kuzi muze zpusobit hodne neprijemnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]