Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem přistěhovalkyní v Ostravě, chtěla bych Vás poprosit o kontakt na nějakou dobrou kadeřnici ale za dobrou cenu, minule jsem byla v salonu Hanka, účes dobrý, ale na můj vkus předražené..
Děkuji.
Dobry den,
mohu vedet ve kterem salonu Hanka? taky chodím k Hance , nevím zda-li myslime ten stejny?
Vzdy jsem z perfektní zmeny nadsena a ceny jsou zcela prijatelne .
Vzdy kdyz chce clovek vypadat skvele.. musi si za to celkem i priplatit - protoze dobre a kvalitní pripravky nejsou zadarmo...
a ja dbam v prvni rade na kvalitu ...
Na ulici 28.října ve 2-hém patře nad živnostenskou bankou.
No, já jsem z každé změny taky nadšená, a za kvalitu zaplatím, to je jasné, ale na to, co jsem byla zvyklá v mém minulém bydlišti, jo, bylo to drahé, ale nevadilo mi to. Každopádně za ty samé věci jsem tady zaplatila o trochu víc než bylo u mě zvykem. Proto když vím, že za kvalitu můžu zaplatit míň, nechci platit zbytečně víc za stejné věci vždyť je to to samé, jako když by jste přišla do obchodu a chtěla si koupit čokoládu a stála by tam 30,- a vedle v obchodě by byla úplně ta samá a stála 20,- nevím jak vy, ale já bych si tu samou koupila v tom obchodě, kde je levnější. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.