Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat, než budu volat doktorce, zda by někdo nevěděl, o co se jedná
Mám dnes menstruaci 6. den, beru HA Belaru, včera v noci mi bylo nehorázně špatně, zimnice, horečka 39, pocit na zvracení, druhý den (čtvrtek ) v pohodě.
Výtok zelený nebo podobný jak popisujou příznaky nemám.
POhlavní styk s partnerem mě bolí. A omlouvám se předem na popis, Když si zmáčknu na pravé či levé straně podpřišku, u stehen, bolí mě to, dále mě bolí když to tak řeknu u vchodu do pochvy, jakoby dole u ty dirky skoro na hrázi, díky moc
Doktorce zavolej proto, aby ses objednala. Co, prosím tě, chceš řešit po telefonu nebo tady dotazem?
Opravdu si myslíš, že takto, u počítačů, poznáme zánět vejcovodu? A uklidníme tě?
Nedá mi to. Máš teplotu? Ta by signalizovala zánět.
A nemohla byste si zajet do nemocnice vysvětlit jim situaci? Tam by vás prohlédli a třeba dali aspoň antibiotika,protože na zánět to podle mě vypadá. Může to být i zánět vaječníku. Do pondělka je opravdu daleko.
Neřiďte se bolestí,ale neni vám dobře a máte horečku a to stačí k zánětu a ten je třeba vyléčit.
Zánět vaječníku, vejcovodu můžete poznat tak, že vleže na zádech pokrčíte nohy v kolenou, prstama si v místě vaječníku prudce zmáčknete a prudce pustíte podbřišek. Mělo by to bodnout. Měla byste mít i teploty.V každém případě, navštívit gynekologa, aby vyloučil např. zánět slepého střeva, který může bolet na mnoha místech těla. Zatím jezte jogurty s biokulturou, pijte vpodmáslí, kefír, to snižuje zánětlivý proces.
Udivující je NEVĚDOMOST,kdy se lidé povalují na louce PŘED KVĚTNEM,kdy mladí kluci stepují v kratasech..Záněty a revma...Mistři světa na motorce již NYNÍ pomalu také v kratasech...V 50 letech budou zkroucení bolestí kloubu a mladé ženy zase trpí záněty,eventuelně neplodností...
Kabod, souhlasím s vámi jen trošičku. My, dříve narozené, si pamatujeme minisukně, kalhoty se moc nenosily, punčocháče ještě nikdo nevymyslel, takže punčochy na podvazkovém páse, od zimy fialová stehna. Kozačky začínaly, takže mokré filcové boty. Kožené rukavice, to byl sen každé z nás. Pletené rukavice, na kterých ihned roztál sníh a byly vlhké. Pralo se v prádelně jednou za týden, ponožky se nosily asi 3 dny a že by přéliš hřály, to se také nedá říci. Pletené svetry, které bývaly dost úzké a "kousaly". A přesto nebyly žádné záněty, potraty. Revma bylo v dna. Táta byl řezník. V gumákách onuce, nohy a ruce stále v ledové vodě a na ledovém mase. Na jatkách se netopilo. Revma, ani záněty neměl. Babička pracovala v teple a revma měla a poslala dále.
Kabod, nechci se hádat nebo vám oponovat, jen kecám. Ale pravdu! Doufám, že jsem vás nenaštvala. Jen se zamýšlím nad posunem ve vývoji člověka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.