Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s kompresivními punčochami

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Moje jsou velmi špatné,přestože mě vždy pořádně změřili, punčochy mi nahoře na stehnu nedrží, kloužou, musím je stále povytahovat, prostě s nimi nemohu na delší dobu vyjít, zcela sklouznou ke kolenům. Někde jsem slyšela, že kvalita je různá od různých firem /já mám už po druhé Brilant/ a taky prý to zakončení nahoře, někde jsou v gumě kolečka čtverečky, krajka apod. Opravdu je potřebuji nosit, ale takto to nejde. Děkuji za radu.

doplněno 14.03.16 15:14:

Ať žije odbornost pracovniků ve zdravotnických prodejbách. Dnes jsem zašla do jiné prodejny, ukázala ty punčochy, v lemu jsou kolečka a paní prohlásila, kolečka jsou v pánských, pro ženy jsou čtverečky nebo kosočtverečky, talže si je asi mohu naložit, Dnes jsem v nich došla sotva na nákup a už byly na kolenou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Před dávnem jsem také musela je nosit - rolovali se. Sháněla jsem podvazkový pás (co se nosil kdysi), sehnala jsem pás spíše do erotického salónu, ale sehnala. Na tomto pásu punčochy drželi bezvadne. Co se dnes vyrábí netuším.

hodnocení

Podvazkový pas jsem si taky koupila, jenomže ten lem je silný a nejde to do něja zapnout.

pohanka*
hodnocení

0x

Zkuste v tomto chladném počasí kompresní punčochové kalhoty.

Nedá se nic dělat, sežeňte si na podvazkový pás jiné klipsy. Třeba z galanterie, nebo z Kutila. Jsou i pro silnější látky.

hodnocení

0x

Mám takové tělové, musím je po operaci na jednu nohu během dne nějaký čas nosit. Jsou jako plech, pevné, tvrdé. Drží mi nahoře dobře, ale nohu mám jako ve svěráku. Lékař mi doporučil koupit si bílé, jsou prý poddajnější, volnější, méně pevné. Ověřila jsem si to v nemocnici, některé pacientky je měly.

Nakonec jsem to vyřešila tím, že nohu od špičky po tříslo obtočím obinadlem - jsou potřeba dvě. I tím se dá punčocha nahradit. Přesto se už těším, na dobu, až ji nebudu potřebovat. :) Jaga.

hodnocení

0x

Dali mi je po plícní embolii. Mám už 5. nebo dokonce 6. Už bych je nosit nemusel ale chodí se mi líp když je mám na sobě. Nemám takový bolesti a cejtím úlevu když mám nohy stažený. Teď nedávno sem si kvůli stejnýmu problému pořídil trochu elastický punčocháče a najednou mě klouzání punčoch přestalo trápit. Bohužel ty punčocháče se trhají takže počítám ještě tak měsíc a bude po nich a budu je muset shánět znovu. Bohužel byly v nějaký akci v Lídlu za 69 korun takže je už asi neseženu. Zkoušel sem je shánět snad v každým relevantbím obchodě u nás ve městě ale buď stojí 500 nebo nemají moji sloní velikost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma punčochy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]