Nejste přihlášen/a.
ahoj, na internetu jsem objevil program na hubnutí, bodykey nutrilite. Docela dost je to chválené. Chci se Vás zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenost.
děkuji za radu
Tak já jednu pojmenuji. Je to Halina Pavlovská. Ta kdyby něco podobného fungovalo, tak by stála jako první v řadě nakupujících. Nikdy se s tím netajila, že ji její nadváha hrozně vadí, ale bohužel. Diety držet nedokáže a žádné kouzelné prádlo, nebo programy neexistují. Je to o jídle.
Navíc tento program provozuje Amway. Jde o kupování jejich nutričních doplňků. Jsou příšerně předražené. Třeba 14 tyčinek s příchutí ovocnou 60g: 1.275 Kč Krémový kokteil 14 sáčků po 23,5 g 1.275 Kč.
A tak dál. takže po takovéto "dietě" Vám tak zhubne peněženka, že pak opravdu asi zhubnete, protože nebudete mít ani na rohlík.
Pokud chce někdo doopravdy zhubnout, tak je potřeba určitá míra disciplíny a je potřeba kompletně změnit stravovací návyky a to dlouhodobě.
Bodykey je založeno na testech DNA, podle kterých Vám poradí, jak nejlépe upravit jídelníček. K testu máte k dispozici doživotní online program, který Vám pomůže se sestavením jídelníčku a pohybovou aktivitou.
Ano, tento program doporučuje výživové doplňky (na základě rozboru stravy zjistí, jaké živiny Vám chybí), ale je pouze na Vás, zda tyto doplňky využijete nebo změníte stravu doplněním potravin bohatých na chybějící živiny.
I když v průběhu fáze hubnutí doporučuje nahradit jedno jídlo denně některým z doplňků opět je pouze na Vás jestli tyto výrobky do jídelníčku zařadíte.
Já jsem díku tomuto programu shodila 12 kg během 4 měsíců s tím, že jsem si mohla dovolit občas režim porušit a doplňky jsem využívala jen občas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.