Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sepraná džínová bunda - obarvení

Od: jakubslavik odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám už pěkně sepranou černou džísku (takže teď skoro šedivou) a potřeboval bych jí obarvit zpět na černou barvu. Máte někdo nějaké tipy, jak to udělat, jaký produkt a postup zvolit? Díky moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak především, barva se bude vyvařovat, takže velký starý hrnec to jistí, pokud si nechceš zasvinit pračku. Barev je spoustu, poptej se v drogerii, je to dle druhu tkaniny. Návod je vždy na barvě. Jen pak bacha, bude to nejspíš pouštět při praní, než se to trochu sepere.

A ještě upozorňuji, že barva patrně obarví všechno - tedy i nitě.

hodnocení

1x

Za komančů, když se nedalo sehnat nic, jsem mnoho věcí barvila normální Duhou. V pračce. Pračka zasviněná nebyla. ;) Ale nedělejte to. Džiska bude vypadat jako blůza od monterek. A ještě nepovedená.

hodnocení

1x

Souhlasím s babkazov. Doporučila bych vám pouze barvu oživit a to tak,že si koupíte tekutý prací prostředek na černé věci a v něm džísku občas vyperete. Bude se ji tím vracet sytější a tmavší odstín.*jasne* Mám to osobně odzkoušené na černých džínách

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]