Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na sebe jako svatební matka?

Od: milpe odpovědí: 6 změna:

Prosím, zda se mohu na někoho obrátit ve Frýdku-Místku...Ostravě a okolí na nějakého stylistu v oblékání.Ráda bych si nechala poradit..."nejsou totiž ženy nehezké, jsou jen neupravené"...bude mi 57 let. Pokud by to byl nějaký butik, ráda si tam i koupím. Děkuji za inspiraci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Není to v Ostravě ani Frýdku ba dokonce ani v České republice, ale tahle paní ze Žiliny je top ve své práci supervizaz.net/...

lidus*
hodnocení

2x

Nejlépe se cítím v tom co běžně nosím, nesnesla bych aby na mě stylista navlékl nějaké "trendy" hadry. Na svatbu dcery jsem měla kalhotový kostým v barvě bílá káva, "triko" lila bez rukávů, do kalhot, když jsem pozděj sundala sako, převlékla jsem si lila blůzu s krátkým rukávem, na kalhoty, boty a kabelku v barvě kostýmu, Nebyl to vůbec problém koupit v Brně v Olympii a komplet jsem se vešla do 5000,-. Zbytečné utrácet víc než je nutné a v tomto oblečení jsem mohla jít víckrát, měnit barvu blůzy. Volte kvalitního kadeřníka ale opět si nechte upravit účes na jaký jste zvyklá, experimenty nechte na jindy co kdyby to nevyšlo.

hodnocení

1x

Já se Vám opravdu divím, to nemáte nějaký slušný kostýmek či šaty, které se hodí i do divadla, enbylo by lepší zja ušetřené peníze přispět mladý hezkým dárkem?

hodnocení

1x

Já být Vámi tak obejdu obchody tam co bydlíte. Nejlepší by byl kostým, ale nevíme jakou máte postavu, neznáme Váš styl. Proto bude nutná návštěva prodejen a vysvětlení tam, pro jakou příležitost to potřebujete a na které období. Určitě se budou snažit Vám vyhovět. Neměly by to být nějaké nápadné šaty třeba s květinovým vzorem, měly by být elegantní a ne nějaký módní výstřelek, abyste "nezastínila" nevěstu, protože se budet určitě také fotografovat a vynikat by měla ona a ženich.

hodnocení

0x

Kostýmek, šaty s nějakým přehozem, paletem atd. Hlavně, abyste bse v tom cítila dobře a zvolila vhodný střih a délku ke své postavě.

pohanka*
hodnocení

0x

Podívejte se na Rajče.net - svatby nebo svatební foto, fotky svatba. Nosí se úplně všechno. Krátké, dlouhé, kalhoty, kostýmy, světlé, barevné, decentní vzorky. Já jsem vysondovala, v čem půjde protistrana - maminka nevěsty a docela jsme se shodly.

Obejděte pár obchůdků a zkoušejte, v čem se budete cítit dobře, to poznáte. Boty a kabelku si už k oblečení pořídíte jistě bez problémů. Je to radost. Vizážistku nepotřebujete, uvidíte, že to zvládnete. Kadeřník je, podle mé zkušenosti, lepší o trochu dříve, ne den před svatbou, trochu namalovat oči, make-up to asi nosíte alespoň občas. Kupte si kvalitní spodní prádlo, dvoje punčocháče přesně pro Vaši velikost /jedny na výměnu/, kdyby náhodou. Punčocháče ty lepší okolo 180ti korun jsou velmi kvalitní, mají hezkou barvu, lesk, odstín a i trvanlivost. Hlavní osoba je stejně nevěsta a ženich, nebojte se toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]