Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o radu. Zakoupila jsem si šablony na gelové nehty. Mám na mysli šablony papírové samolepící s takovou černou čtverečkovanou mřížkou. K čemu přesně slouží a jak se používají? Děkuji, těším se.
podle toho jaké jsou to šablony, pokud myslíš s otvorem tak ty jsou na prodloužení nehtu tzv.na šablonu (místo typů), kdyby jsi chtěla vědět víc, dej vědět jaké to jsou
Já myslím, že na dotvarování nehtu gelem neslouží (ale můžu se mýlit). Jedná se o takového podobné šablony nehtyprofi.cz/... - druhé nebo třetí s tou černou mřížkou. Díky
určitě jsou na prodloužení nehtu...proto je tam taky ta mřížka, aby jsi měla nehet všude stejně dlouhý
ono je to vcelku těžké popsat. Prostě šablonku si v místě kde je otvor jakoby nasadíš na nehet...aby ti papír nehet prodloužil(dává se pod nehet).když máš nasazený, tak by ti jakoby zůstal pod prstem že?musíš ho tedy navléknout tak, aby samolepka držela na vrchu prstu.zkusím to nějak načrtnout
doplněno 19.02.09 14:43:no tak náčrtek se mi zrovna nedaří.Když se podíváš prostě zvrchu... tak máš přelepený prst tou částí bez mřížky a tu mřížkovanou část máš vsazenou pod svůj nehet a zbytek vyčuhuje tak, aby si na ní mohla nanést gel.chápeš?popisuju to asi dost zvláštně.Papírek si samozřejmě musíš ohnout tak aby jsi papír měla pod celou částí nehtu..do obloučku a mohla nalepit na prst téměř dokola
já je mám a můžu říct že drží lépe než typy. Když jsem měla typy, byl problém když začaly úplně odrůstat, není nad tohle prodloužení na šablonu, opravdu, je to úžasné, můžu vřele doporučit, typy já už nechci ani vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.