Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky na oddálení menstruace během ní

Od: barcag98* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte, zda bych mohla použít tabletky (NORETHISTERON) na oddálení menstruace během ní samotné. Bohužel jsem menstruaci dostala dřív než jsem čekala. Mám ji první den a je slabá, mohla bych menstruaci zastavit kdybych tablety začala brát ještě dnes? V pondělí jedu do Anglie, takže by to pro mě nebylo moc příjemné. Děkuji moc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nebude to příjemné ani když si teď tento prášek vezmete, (měla jste je začít brát alespoň 3dny před menzes) přinejmenším budete celou dobu tzv.špinit a po vysazení těchto prášků se obvykle dostaví velmi silná menstruace, která trvá většinou i déle než je normál.Taky vás může provázet po celou dobu více či méně bolest břicha, bolestivost prsou, nevolnost.Navíc si rozházíte celý menstruační cyklus. Mluvím z vlastní zkušenosti.V pondělí to bude již čtvrtý den, tudíž vaše"ženské dny"už nebudou tak intenzivní,ne? A jestli do Anglie letíte, nechci vás lekat, ale mohly by vás ohrozit i tromboembolické komplikace,to se vás ale asi netýká, to jen pro úplnost.Myslím si, že byste to zvládla i bez těchto prášků.;)Jinak vám přeji šťastnou cestu*slunce*

barcag98*
hodnocení

Moc děkuji, asi máte pravdu *slunce*

Koukám, že ten sajrajt Norothisteron stále je k mání? Před 25 lety jsem si nechtěla "zkazit" dovolenou na Kypru a tak jsem si oddálila menzes. A dostala jsem tam infarkt. Lékař tehdy nevyloučil, že mi tyto léky k němu pomohly. Nedoporučuji nic, co je proti přírodě.

hk
hodnocení

0x

Ne, to určitě nedělejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]